Antti Aalto venytti toiselle kierrokselle – Kobayashin ennätysyritys mureni

Antti Aalto oli toisena peräkkäisenä päivänä paras suomalainen ja toisena peräkkäisenä päivänä 23:s mäkihypyn maailmancupin kisassa Val di Fiemmessä.

Sunnuntain kisassa Aalto hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 121 metriä ja toisella 123,5 metriä Val di Fiemmen HS 135 -mäestä.

– Aika samanlainen päivä kuin eilen. Kaksi kohtalaista hyppyä, viimeinen loistokkuus vielä puuttui. Tasainen viikonloppu, tästä on ihan hyvä jatkaa eteenpäin, Aalto sanoi tiedotteessa.

Japanin Ryoyu Kobayashin yritys voittaa ensimmäisenä miehenä seitsemän peräkkäistä maailmancupkisaa karahti seitsemänteen sijaan.

Kisan ykkönen oli Puolan Dawid Kubacki, jolle voitto oli uran ensimmäinen maailmancupissa. Andreas Alamommo (43:s) ja Eetu Nousiainen (50:s) karsiutuivat finaalikierrokselta.