Anthony on muokannut kehoaan äärimmäisellä tavalla – haluaa näyttää avaruusolennolta: "Tajusin, etten elänyt sellaista elämää kuin olisin halunnut"

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
Tatuointien suosion kasvamisella on ollut myös toisenlaisia seurauksia.

Ranskalaismies on teettänyt kielen halkaisun, poistattanut korvansa ja hiljattain myös nenänsä, kertoo The Sun. Hän haluaa näyttää avaruusolennolta. 

32-vuotias ranskalainen Anthony Loffredo on muokannut kehoaan äärimmäisellä tavalla, koska haluaa näyttää avaruusolennolta. Hän kertoo projektistaan Instagram-tilillään.

Anthony on aiemmin teettänyt kieleensä halkion ja tatuoinut silmämunansa. Hänen kehonsa on tatuointien peitossa. Lävistyksiäkin löytyy paljon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poistatti nenänsä

Tällä viikolla Anthony otti jälleen uuden askeleen kohti tavoittelemaansa ulkomuotoa. Hän kävi poistattamassa nenänsä. Koska operaatio on Ranskassa kielletty, hän kertoi käyneensä barcelonalaisen kehonmuokkaukseen erikoistuneen henkilön pakeilla.

Nenän poistattaminen ei ole ensimmäinen Anthonylle tehty kirurginen toimenpide. Hän on aiemmin poistattanut korvansa, koska haluaa näyttää enemmän avaruusolennolta. Anthony on myös käynyt laitattamassa kasvoihinsa ihoimplantteja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kehonmuokkaus on Anthonylle elämäntapa

Vuonna 2017 Anthony kertoi ranskalaisen Midi Libre -lehden haastattelussa, että hän on aina ollut kiinnostunut siitä, miten ihmiskehoa voi muokata. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nuorempana Anthony oli myös kyllästynyt elämäänsä. Vartijana työskennellyt mies päätti ottaa elämälleen uuden suunnan ja muutti 24-vuotiaana Australiaan.

– Tajusin, etten elänyt sellaista elämää kuin olisin halunnut.

Hän löysi kutsumuksensa kehonmuokkauksesta. 

– Minusta on hienoa hypätä pelottavan hahmon saappaisiin.

Instagram-tilillään Anthony on kertonut, että muutos on vasta 18-prosenttisesti valmis. Lisää siis lienee luvassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat