Voiko tämä olla edes mahdollista? Dylan, 18, tatuoi käteensä "motivoivan viestin" – huomasi surkuhupaisan mokan vasta jälkikäteen

Amerikkalainen nuorimies halusi tatuoida käteensä motivoivan viestin. Valitettavasti hän voi lukea sen vain peilin kautta. Surkuhupaisasta mokasta uutisoi muiden muassa New York Post.

Virginian osavaltiossa asuva 18-vuotias Dylan Harraway tietää, että unelmien eteen on tehtävä töitä. Inspiroidakseen itseään hän päätti tatuoida kyynärvarteensa viestin ”Dream Chaser”, vapaasti suomennettuna 'unelmien jahtaaja'.

Dylan päätti ottaa tatuoinnin paikallisessa tatuointistudiossa, joka vaikutti ”siistiltä ja ammattilaismaiselta”. Kahden tunnin ja 200 dollarin (noin 170 euron) maksamisen jälkeen hän näki tatuointinsa peilistä. Hän oli lopputulokseen tyytyväinen, kunnes tapasi ystävänsä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En huomannut, että se [tatuointi] oli väärin päin ennen kuin ystäväni huomautti siitä, Dylan sanoo medioiden mukaan. 

Ymmärrettävästi hän oli emämokan vuoksi vihainen.

Teini joutui naurunalaiseksi

Dylanin ihoon ikuistettu virhe on herättänyt tunteita paitsi teinissä itsessään myös muissa. Ystävien mielestä tatuointi on hauska ja hyvännäköinen, perhe pitää häntä idioottina.

Dylan jakoi tatuoijan mokasta videon Instagramiin, jossa se on kerännyt miljoonayleisön. Sosiaalisessa mediassa tuntemattomat ovat taipuneet perheen kannalle ja huomauttaneet, että halvalla saa harvoin hyvää. Eräs nettikommentoija ehdotti vitsikkäästi, että Dylan antaisi tuleville lapsilleen nimet Resahc ja Maerd.

Osassa ihmisiä Dylanin tatuointi on herättänyt epäilyksiä tämän saaman koulutuksen lisäksi siitä, puhuuko hän ylipäätään totta. Nuoren olisi pitänyt huomata uhkaava erhe jo siinä vaiheessa, kun tatuoija sovitteli siirtokuvaa hänen iholleen.

– Luultavasti sinun pitäisi huolehtia koulubussin, ei unelmien jahtaamisesta, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi UNILAD-sivuston jakamaa uutista.

Surkuhupaisan tatuoinnin saaman huomion myötä Dylan on saanut runsaasti julkisuutta. Suosio on poikinut jopa viestin julkkistatuoijalta nimeltä Bang Bang, joka tarjosi taitojaan avuksi mokan peittämiseen uudella tatuoinnilla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, Mirror, UNILAD, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat