Anssi Kela ahdingostaan: Mietin, että tässäkö urani oli

LaulajaAnssi Kela esiintyy livenä Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa torstaina 25.2. 

Kela esitti lähetyksessä uusimman hittinsä, Petri Ruusunen, joka on ylittänyt kultarajan striimatussa musiikissa. 

Lähetyksen ennakkotohinassa EVS-tiimi ojensi Kelalle tuoreen kunnianosoituksen kultarajan ylittämisestä.

Lähetyksessä Kela nähtiin myös Roope Salmisen tiukassa tentissä. Salminen tivasi Kelalta tunnelmia menestyksensä vaihdoksista. 2000-luvun alussa villinnyt muusikko hävisi valokeilasta vuosiksi, kunnes teki viime vuosina jälleen näyttävän paluun. 

Mutta mitä tapahtui välissä ja miltä Anssista tuntui? Kuten Roope Salminen lähetyksessä kuvaili "silloin Anssi Kelan keikat hiipuivat, eikä mies kelvannut mihinkään." Kela ei kaunistellut tilannetta.

 – Oli hetkiä, jolloin joutui miettimään tilannetta. Kun lähdetään uuden levyn jälkeen mittavalle kiertuelle ja lopulta se kiertue olikin vain seitsemän keikkaa. Tai kun Tampereen kokoisen kaupungissa yleisössä onkin vain 27 henkeä. Siinä vaiheessa keikalta kotiin tullessa oli ajatus, että "tässäkö tämä nyt on", Kela kertoi lähetyksessä.

– Jouduin miettimään, että haluanko tehdä tätä ja mitä haluan saavuttaa. Tajusin, että olen syvällä suon silmässä, eikä kukaan minua nosta vaan itse on könyttävä kuivalle maalle. 

Kela myönsi lähetyksessä, että hänen vuoden 2013 hittibiisissä Levoton tyttö oli "viimeisen yrityksen makua". Kelan onneksi yritys onnistui ja nosti muusikon jälleen tähteyteen.

Katso Kelan haastattelu kokonaisuudessaan jutun yläpuolelta. Alla puolestaan Kelan esiintyminen lähetyksessä:

ENBUSKE, VEITOLA & SALMINEN MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Neljännessä lähetyksessä (3.3) vieraana muun muassa Vesa Keskinen!

Lue myös:

    Uusimmat