Anne Kukkohovi äimistyy kuulleessaan geeniperimästään: "On merimiehet käyneet hakemassa vähän heiloja"

0:52
Anne Kukkohovi menee sanattomaksi, kun kuulee olevansa vain alle 60 prosenttia suomalainen – tällainen on hänen geeniperimänsä.

Anne Kukkohovi haluaa selvittää biologisen isoäitinsä uutuusohjelman avulla. 

Mallina tunnetuksi tullut, sittemmin juontajana ja yrittäjänä työskentelevä Anne Kukkohovi ottaa selvää juuristaan MTV3-kanavan Sukuni salat -ohjelmassa. 

Kukkohovi on kokenut aina, ettei ole tyypillinen suomalainen. 

– Tarkoitan sillä sitä, kun on tämä sanonta "Kun kuuseen kurkottaa, niin katajaan kapsahtaa", niin en usko siihen. Mielestäni on kauhean kurja ajatus se, että himmailisi koko elämänsä ja ajattelisi, että mitä muut ajattelevat. Se on sellainen, joka ei puhuttele minua, Kukkohovi toteaa ohjelman juontajalle Marja Hintikalle

Kukkohovi ei tiedä, kuka hänen biologinen isoäitinsä on. Ohjelman avulla hän haluaa selville isänsä suvun mysteerin ja oppia sen kautta ymmärtämään asioita. 

– Olen halunnut kysyä, että kuka se mun oikea mummi oikein on ja mistä hän on. Se auttaisi ymmärtämään myös omaa luonnetta ja sitä, miten ihmisestä tulee sellainen kuin on, kun tietäisi, millaisia ihmisiä sinun taustalla on oikein ollut, Kukkohovi mietiskelee. 

Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana nimikoitunut Kukkohovi saa tietää ohjelman avulla myös geeniperimästään. Hän toivoisi, että geeneistä löytyisi paljon eri kansalaisuuksia. 

– Kun peiliin katsoo, niin luulen, että pyöritään kuitenkin Pohjoismaissa ja Suomessa, hän toteaa juontajalle. 

Tieto yllättää hänet lopulta totaalisesti. 

– Merimiehet on käyneet hakemassa vähän heiloja, Kukkohovi naurahtaa nähtyään tuloksen. 

Mistä Anne Kukkohovin geenit ovat oikein peräisin? Katso videolta!

Anne Kukkohovin jakso katsottavissa mtv-palvelussa 12.4. alkaen. Jakso nähdään ensimmäisen kerran MTV3-kanavalla 19.4. kello 20 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja