Anna Wintour: En ole pelottava!

Muodin johtohahmo Anna Wintour valittiin yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi, mutta harmittelee että media on antanut hänestä kuvan hirviöpomona.

Yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi valittu muoti-ikoni ja Voguen päätoimittaja Anna Wintour ei pidä itseään pelottavana, vaikka muut väittäisivät mitä.

61-vuotias päätoimittaja on niittänyt mainetta elokuvan Paholainen Pukeutuu Pradaan johdosta, missä suositun muotilehden päätoimittaja kuvattiin syöjättäreksi, joka kohtelee alaisiaan kuin roskaa.Elokuvan on väitetty perustuvan tositapahtumiin Voguen kulissien takana.

Vaikutusvaltaisen naisen taakka

Wintouria on kuvattu kylmäksi, emotionaalisesti etäiseksi ja luotaantyöntäväksi ihmiseksi.

– En pidä itseäni pelottavana ja voin vakuuttaa, että ihmiset joiden kanssa työskentelen päivittäin eivät myöskään pidä, huomauttaa Anna Forbesille antamassaan haastattelussa.

– Luulen, että kuvaukset minusta ovat vain median luomia mielikuvia, joita liioitellaan. Minä pidän pääni alhaalla ja teen työni parhaan niin hyvin kuin vain voin.

Forbesin teettämä vuosittainen lista maailman vaikutusvaltaisimmista naisista, asettaa Annan sijalle 69. Listalle nousi Wintourin lisäksi myös muita muodin huppunimiä, kuten Diane von Furstenburg ja Muccia Prada.

Lisää aiheesta:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: forbes.com, femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja