Anna: Leikkauksesta toipuva Kaija Koo avautuu kivuistaan: "Jouduin syömään vahvoja lääkkeitä pystyäkseni esiintymään"

Laulajatähti Kaija Koo esiintyi pitkään kävelykeppi tukenaan. Moni luuli keppiä rekvisiitaksi, mutta taustalla piilivät hirvittävät kivut. 

Kaija Koo, 54, joutui viime syksynä viettämään aikaa sairaalassa, kun sietämättömiksi muuttuneet kivut pakottivat tähden lonkkaleikkaukseen. 

– Viime kesä oli todella raju. Minulla oli kovia jalkakipuja, joiden takia jouduin syömään vahvoja kipulääkkeitä pystyäkseni esiintymään. Jokainen keikalle meno oli tarkkaan suunniteltu suoritus, Kaija Koo kertoo Anna-lehden haastattelussa. 

– Yritin olla rasittamatta itseäni liikaa: autonkuljettaja vei minut mahdollisimman lähelle esiintymispaikkaa, enkä ottanut ylimääräisiä askeleita lavan ulkopuolella. Minulla oli keppi tukena lavalla, mutta esiintyessäni saan aina lähes supervoimat. Niinpä pystyin joka kerta vetämään keikan täysillä, liikkumaan kivuista huolimatta.

Rakastettu laulaja kertoo opettelevansa hiljalleen kävelemään uudelleen. 

– Nyt operaatiosta on muistona pitkä leikkaushaava, ja pikkuhiljaa opettelen kävelemään uudelleen. Kun istun paikallani, minulla ei ole kipuja, mutta kun nousen seisomaan joudun hiukan hakemaan tasapainoa ja varomaan askeleitani.

Kaija Koo juhli uuden Sinun naisesi -albuminsa levynjulkistusta sairaalavuoteessa. Suomen suosituimpiin naisartisteihin kuuluva tähti on julkaissut urallaan 14 studioalbumia. 

Kaija Koon on määrä palata keikkalavoille ensi kesänä. 


Lähde: Anna

Lue myös:

    Uusimmat