Anna, 27, oli baarin tanssilattialla, kun viereisen seurueen naisella meni hermot tönimiseen – "Sitten pimeni hetkeksi silmissä"

27-vuotias Anna kohtasi ikävän yllätyksen kesken ravintolaillan viime viikonloppuna Tampereella.

Nuori nainen oli kahden ystävänsä kanssa viettämässä lauantai-iltaa yökerhossa, kun tanssilattialla tungos aiheutti närää osassa tanssijoissa.

– Yksi viereisen seurueen naisista suuttui tönimisestä ja kääntyi huutamaan kahdelle miehelle, jotka tanssivat lähettyvillä. Aloin puolustaa miestä sanomalla huutavalle naiselle, että kukaan ei varmastikaan töni tahallaan, ja että me tekisimme ainakin omien kavereideni kansa parhaamme, ettei naista ja hänen seuruettaan enää tönittäisi, Anna kertoo.

– Kello oli tässä vaiheessa jo sunnuntain puolella, hän lisää.

Sanottuaan asiansa hermostuneelle naiselle, Anna otti hörpyn tuopistaan. Samaan aikaan ärhäkkäästi käyttäytynyt nainen paiskasi Annan tuopin hänen naamaansa.

– Sitten silmissä pimeni hetkeksi. En hetkeen nähnyt mitään, sillä kaikki juomat lensivät silmille. Pian alkoi kamala särky, kun huuli halkesi ja verta vuoti.

Tekijää ei nähty enää

Tilanne meni niin nopeasti ohi, ettei Anna enää nähnyt häntä lyönyttä naista tai hänen seuruettaan. Tekijä katosi Annan mukaan ravintolasta heti tapahtuman jälkeen.

– Tilanne aiheutti hämmennystä tanssilattialla ja tekijöitä etsivät monet ihmiset ympäriltäni, Anna sanoo.

Lyönnin seuraukset ovat ilmenneet Annan mukaan kovina kipuina suun sekä niskan ja hartioiden alueella.

– Kävin seuraavana päivänä päivystyksessä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Hoitajan mukaan sain todennäköisesti retkahdusvamman. Lyönti oli niin kova, että pääni retkahti taaksepäin aiheuttaen kovat kivut suun, niskan, hartian, selän ja pään alueelle.

Palkatonta sairauslomaa

Lastentarhanopettajana työskentelevä Anna on joutunut olemaan pois töistä, koska kovissa kivuissa hän ei pysty nostelemaan lapsia.

– Joudun erinäisistä syistä olemaan palkattomalla sairauslomalla, joten seuraukset näkyvät merkittävästi myös tilipussissani.

Anna kertoo tehneensä tapauksesta myös poliisille rikosilmoituksen.

– Tänään (tiistaina) poliisista soitettiin ja sanottiin, että tekijää etsitään muun muassa valvontakuvien perusteella.

MTV Uutiset ei tavoittanut ketään Sisä-Suomen poliisilaitokselta kommentoimaan tapausta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja