Angelina Jolien uuden mysteeritatuoinnin salaisuus paljastui

Angelina Jolien, 35, käsivarteen ilmestyi hiljattain seitsemäs karttakoordinaatti hänen lastensa syntymäpaikkojen alle. Tämä salainen koodi on omistettu hänen miehelleen, Brad Pittille!

Hollywood-kaunotar on hakkauttanut käsivarteensa lastensa syntymäpaikkojen koordinaatit, ja nyt hänen käsivarttaan koristaa jo seitsemäs koordinaattitatuointi. Tämä herätti kysymyksiä mahdollisesta uudesta adoptiosta, mutta In Touch paljastaa, että koordinaatit viittaavatkin Angelina Jolien miehen Brad Pittin syntymäpaikkaan Oklahomaan.

Angelinalle tatuointi on vakavampi juttu kuin vihkisormus.

– Hän hankki seitsemännen tatuoinnin samoihin aikoihin, kun hän ja Brad muuttivat takaisin Los Angelesiin lapsien kanssa, tähden lähipiiristä kerrotaan.

Ajoitus on tärkeä. Ympäri maailmaa matkustava kaunotar on vihdoin suostunut miehensä aneluihin, että perhe asettuisi aloilleen. Tatuointi on lähipiirin mukaan Angelinan tapa osoittaa pysyvää sitoumusta. Tatuointi symboloi kuulemma perheen yhtenäisyyttä.

Angelina on nyt sitonut miehen itseensä lopun ikää ja käyttäytyy sen mukaan: viimeksi Brad Pitt kuvasti New Orleansissa elokuvaa, ja vaimo laukkasi kuvauspaikalla niin ahkerasti, että Bradin piti pyytää häntä palaamaan kotiin kuvauksia häiritsemästä!

MTV3/Helmi

Lähde: Intouchweekly.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja