Amy halusi piristää työntekijöitä – jätti huvittavia "muistilappuja" ympäri kauppaa: "Karanteenin säännöt ovat samat kuin lentokentällä"

26-vuotias amerikkalaisnainen sairastui koronaan - kertoo karmeasta kokemuksestaan 3:11
26-vuotias amerikkalaisnainen sairastui koronaan - kertoo karmeasta kokemuksestaan

"Osta iso pullo. Tulet tarvitsemaan sitä!" Amy kirjoitti työntekijöille hupilappuja, joita jätti ruokaostosten yhteydessä kauppaan.

Amerikkalainen Amy Cook päätti kauppareissullaan piristää niiden työntekijöiden arkea, jotka edelleen istuvat pitkää päivää kassalla ja muissa tehtävissä. Ohiossa asuva nainen jätti Walmart-kauppaan yllätyksen työntekijöille ollessaan tekemässä tavanomaisia ruokaostoksia perheelleen.

– Päätin levittää vähän iloa ja toivottavasti myös aiheuttaa naurahduksia näinä stressaavina aikoina, Amy toteaa Facebookissa.

– Tavoitteeni oli tavoittaa stressaantuneet, ylityöllistetyt työntekijät ja saada heidät nauramaan, varsinkin siksi, että heidän täytyy edelleen kohdata kauheita asiakkaita ja tehdä uuvuttavaa työtä pitääkseen hyllyt täynnä.

Jätti vitsejä ympäri kauppaa

Amy jätti kauppaan muistilappuja. Esimerkiksi "sinä kuulut minun vierelleni" -sisustustauluun hän jätti lapun "sori, mutta olen juuri nyt vapaaehtoisessa karanteenissa"; lasagnehyllyn lappu muistutti Karvisen ruokkimisesta.

Ilmavaivoihin tarkoitettuja pillereitä myyvään hyllyyn nainen kirjoitti muistutuksen "jos voit haistaa hänen pierunsa, ette ole tarpeeksi etäällä toisistanne".

Tällaisia Amyn vitsilaput olivat:

"Kuka tahansa tämän pelin siten aloittikin, ole kiltti, pääse pian loppuun." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Osta iso pullo. Tulet tarvitsemaan sitä!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Karanteenin säännöt ovat samat kuin lentokentällä. Ota juoma yhdeksältä aamulla, jos haluat". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Lakatkaa viemästä kaikkea vessapaperia, tai joudun vielä pyyhkimään näihin!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Aivastelu pari kuukautta sitten: 'Terveydeksi!' Aivastelu nyt: 'Uhkailetko sinä minua?!'" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kehottaa kaikkia pysymään kotona

Facebookissa Amy kertoi, että on saanut kaupan työntekijöiltä kiitosta, sillä he ovat löytäneet hänen lappunsa ja huvittuneet niistä.

Lapuista innostuneille hän kuitenkin huomautti, että kotona kannattaa pysyä ja ylimääräistä liikkumista esimerkiksi kaupassa välttää.

Lue myös:

    Uusimmat