Mainos

Amerikkalaismalli Carol Alt teki asumokan – tällainen asu ei pue yli 50-vuotiasta!

Amerikkalaismalli Carol Alt on upeassa kunnossa ikäisekseen, mutta hänen olisi hyvä pitää mielessään se, etteivät kaikki asut näytä arvokkailta hyvään ikään ehtineen naisen yllä.

Amerikkalaismalli Carol Altin, 51, yllä Milanossa eilen nähty asu olisi sopinut paremmin parikymppiselle naiselle, kuin upealle yli 50-vuotiaalle kaunottarelle.

Alt oli pukeutunut leopardikuvioituun pitkään leninkiin, joka paljasti rohkeasti hänen povensa. 50-vuotiaan kaunottaren yllä nähty mekko puristi hänen rintamustaan huomattavasti, eikä tämä jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Altin mekon yksityiskohtina nähtiin turkooseja, violetteja ja punaisia strassikoristeita, jotka kiinnittivät katseita entisestään hänen poveensa. Asukokonaisuudessa oli turhan paljon yksityiskohtia, sillä jo mekon näyttävä printti olisi riittänyt katseenvangitsijaksi.

Näyttääkseen häikäisevän kauniilta Altin kaltaisten upeiden naisten ei todellakaan tarvitsisi paljastaa pintaa rohkeasti, sillä kokonaisuudesta syntyy tällöin helposti mauton kuva. Altin asu osoittaa myös sen, kuinka liika on liikaa asussa kuin asussa – ja sen, etteivät leopardiprintti ja strassit mahdu samaan asuun.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.