50-vuotias Hollywood-kaunotar on yhä kuuma pakkaus, katso!

Melroce Place -tähti Heather Locklear säväytti pikkumustassa ja korkokengissä hyväntekeväisyysillallisella. Pian 50 vuotta täyttävä kaunotar on edelleen upea!

Muun muassa suositusta 90-luvun sarjasta Melroce Place tuttu Heather Locklear täyttää tämän vuoden syyskuun lopussa 50 vuotta. Kaunotar näyttää edelleen tyrmäävän hyvältä. Hän saapui näyttelijä Samuel L Jacksonin järjestämälle hyväntekeväisyysillalliselle tyköistuvassa pikkumustassa ja korkeissa koroissa.

Vuosia ikäistään nuoremmalta näyttävän Locklearin käsipuolessa oli pitkäaikainen rakkaus, näyttelijä Jack Wagner, joka näytti kesäiseltä valkoisessa puvussaan. Pari alkoi tapailla toisiaan vuonna 2007. Locklearilla on takanaan kaksi epäonnistunutta avioliittoa rokkari Richie Samboran ja Tommy Leen kanssa, joten todennäköisesti hänellä ei tällä kertaa ole kiirettä naimisiin.

80-luvulla suosioon noussut Locklear näyttää hädin tuskin silloista vanhemmalta, vaikka on jo 14-vuotiaan tyttären äiti. Hyvät geenit ovat eittämättä auttaneet, mutta hän pitää myös vartalostaan huolta käymällä kuntosalilla viidesti viikossa ja joogaamalla.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja