Melkein 50-vuotias Elizabeth Hurley näyttää paremmalta kuin koskaan

Elizabeth Hurley on melkein 50, mutta näyttää paremmalta kuin koskaan. Tähti luottaa kohtuuteen niin treenissä kuin ruokavaliossakin.

Elizabeth Hurley on jo lähellä 50 ikävuotta, mutta näyttää silti paremmalta kuin koskaan. Mallina ja näyttelijänä työskennellyt 46-vuotias on sitä mieltä, että ikääntyminen ei liity mitenkään siihen, että nainen näyttäisi huonommalta kuin ennen. Tähti myöntää kuitenkin, että helppoa upealta näyttäminen ei ole.

– Kun täytin 40, minun täytyi epäilemättä käyttää enemmän aikaa ulkonäköni eteen. Ennen sitä en tajunnut kuinka paljon helpompaa se oli, kun oli nuorempi, Hurley sanoo Daily Mailin haastattelussa.

Unen merkitys on tullut entistä tärkeämmäksi kaunottarelle. Nykyään hän tarvitsee kunnon yöunet näyttääkseen nuorekkaalta.

– Aikoinaan pystyin näyttämään melko hyvältä muutaman tunnin yöunilla. Nykyään näytän hullulta, jos en saa vähintään kaksinkertaista määrää unta. Kaksikymppisenä pystyin elämään kahvilla, sikareilla ja sipseillä, mutta jos teen niin nyt, näytän hyvin hyvin pelottavalta, Hurley kertoo.

Hurleyn salaisuus on säännöllinen liikunta, mutta kiireinen näyttelijä myöntää, että joskus aikatauluissa pysyminen on vaikeaa.

– Minun täytyy pysyä kunnossa, sillä teen yhä mallintöitä omalle bikinimallistolleni. Synkkänä talvena itsensä motivoiminen on paljon vaikeampaa. Yritän kävellä joka päivä koirieni kanssa ja joskus pakotan itseni juoksemaan vähän, mutta vihaan sitä. Rakastan pilatesta ja joogaa, mutta tykkään harrastaa niitä enemmän keväällä ja kesällä, Hurley sanoo.

Myös tähden mies Shane Warne pitää naisen motivoituneena.

– Mieheni on luonnollisesti hyvin atleettinen, koska hän on ollut ammattimainen urheilija yli 20 vuotta. Hän yrittää saada minut juoksemaan kanssaan, mutta olen toistaiseksi kieltäytynyt, Hurley kertoo.

Ruokavalionsa kanssa Hurley ei ole turhan tarkka, mutta luomuruoasta hän ei suostu tinkimään.

– En ole varmaan koskaan syönyt säilykeruokaa ja sama pätee juhlakautenakin. Olen intohimoinen kotiruoan ystävä ja uskon että prosessoidun ruoan syöminen saa painon kohoamaan, Hurley sanoo.


AVA

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja