Amerikkalainen Julia juhli satavuotispäiväänsä – supermummolla on huikeat 88 lapsenlapsenlasta!

Yhdysvaltalaisperhe rakensi laitteen, jonka avulla isoäitiä voi halata korona-aikana – liikuttunut isoäiti:"Tuntui, että sydämeni pakahtuu" 1:34
Tämä perhe puolestaan keksi, miten isoäitiä pääsee halaamaan korona-aikanakin!

Amerikkalainen Julia juhli satavuotispäiväänsä autoparaatin avulla. Naiselle on siunaantunut jo huikeat 88 lapsenlapsenlasta!

Amerikkalainen Julia Lee Kelley sai viettää syntymäpäiväänsä koronapandemiasta huolimatta. Kyseessä olikin todellinen juhlapäivä, sillä Julia täytti sata vuotta, kertoo Good Morning America.

Julialla on viisi lasta, 30 lapsenlasta ja 88 lapsenlapsenlasta. Lapsenlapsenlapsenlapsiakin on siunaantunut yksi. 

Mediat tarttuivat juhlauutiseen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tänään on sinun päiväsi"

Koska yhteistä sukutapaamista ei voitu järjestää, Julia juhli autoparaatin voimin.

Nainen istui juhlaa varten pystytetyssä telttakatoksessa ilmapallojen kera samalla, kun hänen perheensä ajoi ohi hitaasti, auton torvia tööttäillen. Taustalla soi juhlamusiikki, autoista pudotettiin lahjoja naiselle ja tapahtuma näytettiin suorana netissä.

– Hei, kaikki te Facebookissa, Julia totesi hymyillen Facebook-livessä.

Sukulainen Kelley Oakley julkaisi juhlista useita videoita. Hän kertoi olevansa siunattu, koska on saanut tutustua "mummoon" ja elää tämän kanssa.

– Tänään on sinun päiväsi, nauti siitä! Rukoilen, että elän yhtä kauan kuin sinä, ja olen edelleen söpö ja terve. Minun pitää vielä oppia leipomaan kakkuja, kuten sinä, mutta meillähän on vielä aikaa, nainen kuvaili Facebookissa.

"Tältä sata näyttää". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat