Amazing Racen etappivoittajat saivat luksusmatkan Helsinkiin – paljastavat miten palkinto käytettiin: "Olen aina pitänyt Suomen nimestä"

Amazing Race -kilpailussa nähtiin maininta Suomesta, kun kahdeksannen jakson etappivoittajat Kurt Gibson ja Brodie Smith voittivat luksusmatkan Helsinkiin.

Kurt Gibson ja Brodie Smith voittivat Amazing Racen 28. kauden kahdeksannessa jaksossa luksusmatkan Helsinkiin. MTV:n tavoittama Gibson kertoo, että matkan sai lopulta Smithin äiti. 

Vaikka palkintojen voittaminen tuntui kisan keskellä upealta, kiireisillä miehillä ei ole ollut itsellään aikaa lähteä niille.

– Lahjoitimme ne itse asiassa molemmat perheillemme. Brodie antoi Suomen-matkan äidilleen. Brodie sai tuon palkinnon, koska suoritti sen etapin tiesulku-tehtävän. Vastaavasti minä sain Mykonoksen matkan, Gibson kertoo. 

Helsingin luksusmatkaan sisältyi viisi vuorokautta hotelli Havenissa, kiertoajelu ja hieronta Kämp Spassa. 

”Finland” kuulostaa hienolta

Gibson tunnustaa, ettei tiedä Suomesta paljoakaan. 

– Kaikki suomalaiset, jotka olen tavannut, ovat vaikuttaneet mukavilta. Montaa heitä ei kyllä ole. 

– Olen aina pitänyt Suomen nimestä (Finland). Se on aika hieno. 

Gibson ja Smith ovat parhaita ystäviä ja joukkuetovereita ultimatekentiltä. Ultimate on frisbeellä pelattava joukkuepeli. Gibson ja Smith molemmat ovat pelanneet ultimatea USA:n ammattilaisliiga AUDL:ssä ja edustaneet USA:ta useissa arvokisoissa. 

MTV:llä nyt nähtävän kauden kaikista parivaljakoista vähintään toinen on tunnettu sosiaalisen median tähti. Smith on tunnettu trick shot -videoistaan, joilla hän tekee erilaisia temppuja frisbeellä.

Hän on tehnyt myös frisbeen heiton opetusvideoita, joiden avulla moni Suomessakin on saanut frisbeen lentämään paremmin. 

Cheerleader vei sinkkukisaajan sydämen

Smith esittäytyi heti kauden avausjaksossa sinkuksi ja viihtyi kisan aikana läheisissä tunnelmissa isänsä kanssa kisanneen Laura Elizabeth ”Blair” Fowlerin kanssa. Kisan jälkeen yhteydet muihin kisaajiin ovat Gibsonin mukaan kuitenkin olleet melko vähäisiä. 

– Eniten olen ollut yhteyksissä Burnien (Burns) ja Ashleyn (Jenkins) kanssa. Kävin heidän työpaikallaan ja he tulivat katsomaan ultimatepeliäni Austiniin!

Burns ja Jenkings ovat tietokonepelaamisen somevaikuttajia. 

Brodie Smithin sinkkuajat jäivät lopullisesti taakse tänä keväänä, kun hän avioitui Dallas Cowboysin entisen cheerleaderin Kelsey Lowrancen kanssa. Pari on tehnyt myös yhteisiä temppuvideoita. 

Unohtumaton hetki jyrkänteellä

Gibson muistelee usean vuoden takaista reissua lämmöllä. 

– Kisa oli uskomattoman upea kokemus. Ei sellaista voi järjestää itse. Pääsimme kokemaan sellaista, mitä ei oikein voi edes rahalla saada. 

Unohtumattomin hetki hänelle oli köysirata vuoren huipulla Ranskan Chamonixissa.

– Yllämme lensi helikopteri kuvaamassa meitä, kun tuijotimme köyteen kiinnitettyinä vuorelta alas valtavaa jyrkännettä pitkin. Sitä en unohda ikinä!

Lue myös:

    Uusimmat