Selviytyjät-pari mukana Amazing racessa – näin romanssi alkoi

Amazing racen 19. kaudella kisaa Selviytyjät-ohjelmasta tuttu kaksikko, Jenna Morasca ja Ethan Zohn.

MTV3-kanavalla lauantaina 4.10. starttaavan Amazing racen uudella kaudella mukana olevat Jenna Morasca ja Ethan Zohn ovat harvinaislaatuinen kilpailijapari, sillä molemmilla on hallussaan jo yhden TV-ohjelman voitto. Ethan voitti Selviytyjät-kauden Afrikassa, ja Jenna toi potin kotiin muutama vuosi myöhemmin Amazonilta.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2003, kun Ethan onnitteli Selviytyjät-voittajien joukkoon liittynyttä Jennaa tämän voitonjuhlissa New Yorkissa.

– Ethan tuli onnittelemaan minua voitosta ja sanoi tarjoavansa minulle oluen. Hän ojensi minulle tuopin, joka oli puoliksi tyhjä! Ajattelin, että hän oli todellinen saituri. Mutta hän sai puhelinnumeroni CBS-kanavalta ja jatkoi häiriköimistäni – lopulta luovutin, Jenna vitsailee Glamourin haastattelussa.

Amazing race ei ole ensimmäinen haaste, jonka pari kohtaa yhdessä. Vuonna 2009 Ethanilla diagnosoitiin harvinainen syöpä, Hodgkinin lymfooma. Jenna pysyi puolisonsa rinnalla, ja pariskunta puhui haastatteluissa avoimesti Ethanin sairaudesta levittääkseen siitä tietoutta laajemmalle.

Vuonna 2010 Ethan julistettiin terveeksi, mutta vuonna 2011 syöpä palasi. Ethan ei lannistunut, vaan juoksi sairaana jopa New Yorkin maratonin lääkäreiden epäilyistä huolimatta. Vuonna 2012 Ethan läpikävi kantasolusiirron, ja maaliskuussa 2013 mies ilmoitti voittaneensa syövän toistamiseen.

Amaring race -taipaleen jälkeen Jennan ja Ethanin tiet ovat eronneet, mutta eroilmoituksessaan kaksikko vakuutti pysyvänsä ystävinä.

Amazing Racen 19. tuotantokausi starttaa 4.10.2014.

Lue myös: