Amazing Race -kilpailijat Suomessa! – suorittivat perisuomalaisen haasteen

Israelin Amazing Race -ohjelman kilpailijat ovat parhaillaan Suomessa.

Helsinkiin saatiin tavallisesta perjantaista poikkeavaa säpinää, kun Israelin Amazing Race -ohjelman kilpailijat rantautuivat Suomeen. Reality-seikkailusarjassa kilpailijat matkustavat ympäri maailman suorittaen haastavia tehtäviä.

Yhdeksän kilpailuparia saapui Ruotsista laivalla Helsinkiin perjantaiaamuna ja suuntasivat Kallion kaupunginosaa. Kalliossa kilpailijoiden tehtävänä oli saunoa ja kerätä hikeä.

– Täällä on ollut oikein hyvä hässäkkä päällä. Vielä tässä vähän tapahtuu, mutta pikkuhiljaa ollaan loppusuoralla, Arlan saunan isäntä Kimmo Helistö kertoo MTV.fille.

Saunoessa kilpailijoiden tehtävänä oli hikoilla saunassa niin, että hikeä saisi kerättyä noin puolen desilitran verran. Helistö kertoo kilpailijoiden keränneen hikeä pyyhkeisiinsä ja puristaneen niistä talteen.

– Hyvin he tuntuvat pärjäävän ja hikeä on saatu liikkeelle.

Helistön mukaan eksoottinen saunatehtävä sujui israelilaisilta ilman suurempia kauhisteluja.

– Ihan normaalilta meiningiltä tuo näyttää, sivusta saunomista seurannut Helistö myhäilee.

Kilpailijat nähtiin myös suoriutumassa vauhdikkaasta keinutehtävästä:

Maailmalla suuren suosion saavuttanut reality-seikkailusarja, jossa kilpaillaan parijoukkueina suuresta rahapalkinnosta. Joukkueen voi muodostaa niin äiti ja tytär, aviopari, parhaat ystävät kuin elämänkumppanitkin - tärkeintä on, että mukana on asennetta, taistelutahtoa ja voitonnälkää.

Kilpailu vie osallistujat ympäri maailmaa haasteellisten ja fyysisten tehtävien kimppuun ja mitään apuvälineitä ei mukana sallita.

Amazing Race -kilpailijoiden Suomen etapista uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomien NYT-liite.

 

Lue myös:

    Uusimmat