Amandan tytär kiusasi muita – äiti rankaisi viemällä lapsen kaikki tavarat: "Haluan ihmisten tietävän, etten ole kamala vanhempi"

7:56

Amanda Mitchell päätti rangaista tytärtään luovasti huonosta käytöksestä. Äiti poisti Hannah-tyttären huoneesta kaiken paitsi sängyn ja vaihtovaatteet.

Kiusaavatko pienetkin lapset toisia? Videolla pohditaan, osaako pieni lapsi kiusata.

Kun Amanda Mitchellin tytär häiriköi koulussa ja kiusasi toista lasta, Mitchell päätti rankaista häntä luovasti. Mitchell jakoi sosiaaliseen mediaan kuvan tyttärensä Hannahin tyhjästä huoneesta; äiti oli poistanut huoneesta kaiken paitsi sängyn ja vaihtovaatteet, kertoo Global News.

Joutuu pukeutumaan kiusaamista vastustaviin vaatteisiin

Alun perin rangaistukseen kuului, että Hannah joutuisi käyttämään joka päivä samaa, kiusaamista vastustavalla tekstillä varustettua paitaa, jonka Mitchell aikoi pestä aina iltaisin. Hän myös aikoi panna tyttärensä kopioimaan 50 lausetta, kuten "en valehtele" ja "olen kiltti kaikille".

"Hän oli ensin vähän sokissa"

Mitchellin mukaan hän keskusteli Hannahin kanssa ja varmisti, ettei tämän häiriökäytös koulussa johtunut piilevästä ongelmasta. Kun näin ei ollut, Mitchell päätti rankaista tytärtään.

– Kun hän tuli kotiin ja löysi tämän (huoneen), hän oli ensin vähän sokissa, mutta kun hän pääsi sokin yli, istuimme alas ja juttelimme siitä, miksi hän käyttäytyi näin, Mitchell kuvaa.

Hänen kirjoituksensa sosiaalisessa mediassa sai suursuosion. Moni piti rangaistusta luovana ja nerokkaana, mutta osa kyseenalaisti sen reiluuden.

Mitchell muokkasi rangaistusta somekommenttien vuoksi

Kommenttien vuoksi Mitchell muokkasi rangaistusta: tytär ei joudu käyttämään koko ajan samaa paitaa, vaan vaihtelee neljää kiusaamista vastustavaa paitaa. Lisäksi hän joutuu kopioimaan vain 25 lausetta.

– 99 prosenttia kommenteista on melko hyviä. Sain ehkä 15–20 ilkeää kommenttia, joissa kerrottiin, että olen kammottava vanhempi, mutten aio antaa näille huomiota, Mitchell sanoo.

– Tiedän, etten vahingoita häntä. Teen kaikkeni auttaakseni häntä. Kerroin hänelle, että teen tämän, koska rakastan häntä ja haluan, että hänestä kasvaa hyvä ihminen.

"Yritän kovasti, että olisin hyvä äiti"

Hannah on jo ansainnut hyvällä käytöksellä muutamia tavaroitaan takaisin. Mitchell toivoo, ettei samanlaista rangaistusta tarvitse käyttää enää koskaan.

– Haluan ihmisten tietävän, etten ole kamala vanhempi. Yritän kovasti, että olisin hyvä äiti. Olen ollut yksinhuoltaja suurimman osan lasteni elämästä ja olen tehnyt kovasti työtä tarjotakseni heille hyvän elämän, Mitchell sanoo.

Juttua muokattu 13.6.2018 klo 8.04: poistettu toimimaton Facebook-upotus.

Lähde: Globalnews.ca, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja