Amanda Bynes kärähti näpistyksestä – poliisit paikalle

Näyttelijä Amanda Bynes sotkeutui keskiviikkona myymälävarkausepisodiin, jonka seurauksena paikalle kutsuttiin poliisit.

Lapsitähtenä tutuksi tullut amerikkalaisnäyttelijä Amanda Bynes, 28, kärähti eilen keskiviikkona myymälävarkaudesta New Yorkissa sijaitsevassa Barneys-tavaratalossa.

People kertoo poliisin vahvistaneen, että Bynes poistui tavaratalosta päässään hattu, jota tämä ei ollut maksanut. New Yorkin poliisin tiedottajan mukaan Bynes syyllistyi näpistykseen. 

– Amanda Bynes laittoi hatun päähänsä ja poistui kaupasta. Vartijat toivat hänet takaisin sisään ja soittivat poliisille, mutta päättivät vapauttaa hänet. Bynes oli jo poissa kuin poliisi saapui paikalle, NYPD:stä tiedotetaan.

Poliisin mukaan nainen allekirjoitti valaehtoisen sopimuksen, joka kieltää Bynesin palaamisen tavarataloon.

Bynes kertoo Peoplelle antamassaan haastattelussa, että näpistykseksi luokiteltu episodi oli pelkkä väärinymmärrys. 

– Kävelin ulos myymälästä hakeakseni käsilaukkuni autosta. Mies ja nainen ahdistelivat minua sisällä tavaratalossa ja yrittivät ottaa minusta valokuvaa. Pyysin heitä lopettamaan, mutta he jatkoivat. Kävelin ulos kaupasta ja hälytin alkoi soida. En ymmärtänyt että minulla oli hattu päässäni. Aioin ostaa hatun, mutta ostokseni olivat yhä kesken, Bynes selittää. 

Bynes sanoo myös kertoneensa yhdelle turvamiehistä aikovansa piipahtaa ulkona. Nuoren naisen mukaan turvamies kuitenkin jätti kertomatta asiasta muille turvamiehille.

Bynes on kärsinyt viime vuosina muistakin ongelmista lain kanssa. Syyskuussa Bynesin uutisoitiin jääneen kiinni rattijuopumuksesta. Bynes kärähti rattijuopumuksesta myös vuonna 2012.

Keväällä 2012 Bynes pidätettiin sen sijaan Marihuanan hallussapidosta. Bynes oli koettanut hankkiutua eroon todistusaineistosta pudottamalla bongin ulos ikkunastaan.

psykiatriseen hoitoon naisen sytytettyä tulipalon ventovieraan henkilön pihatielle. Päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt entinen lapsitähti määrättiin tuolloin äitinsä holhouksen alaiseksi. 

Seitsemänvuotiaana näyttelijänuransa aloittanut nainen nousi julkisuuteen Nickelodeon-televisiosarjasta. 2000-luvulla näyttelijä on nähty muun muassa Hairspray ja She`s the Man -elokuvissa. 

Lähde: People



Lue myös:

    Uusimmat