Alma Hätönen joutui sanomaan hyvästit rakkaalle koiralleen: "Viime päivät ovat olleet elämäni vaikeimpia"

2:51
Alma Hätönen säteilee Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla!

Alma Hätösen rakas toveri kuoli. 

Juontaja Alma Hätönen kertoo Instagramissa, että hänen rakas koiransa on kuollut. Hätönen julkaisi asiasta sydäntä särkevän päivityksen.

Hätönen jakoi tekstin yhteyteen liudan kuvia karvakaveristaan elämän yhteiseltä taipaleelta.

– Minun paras ystävä, elämäni koira. Viime päivät ovat olleet mun elämän vaikeimpia. Saatiin uskomattomat yli 14 vuotta yhdessä, melkein puolet mun elämästä. Sinä rasavilli riiviö tulit kuin kohtalon tuomana ja muutit mun elämän, kun olin vasta 17vuotias. Oon siitä ikuisesti kiitollinen, Hätönen kirjoittaa.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Hätönen alkoi huomata kevään aikana, että koira ei ollut enää entisensä.

– Tämän kevään aikana näin kuitenkin, että pilkettä sun katseessa näkyi joka päivä vähän vähemmän ja lyhyemmän aikaa. Liikkuminen oli hetki hetkeltä vaikeampaa, vaikkakin koirapuistossa jaksoit vielä loppuun asti juosta. Niin paljon rakastit sitä paikkaa, että siellä unohtui kivut. Olit maailman viisain, hauskin, lempein ja uskollisin ystävä. Kiitos sielunkumppanuudesta, jostain elämää suuremmasta yhteydestä. Kaikki sinut tavanneet voivat allekirjoittaa sen, että todella olit erityinen.

Hätösen karvakaveri on ollut vierellä tukemassa myös vaikeina aikoina. 

– Olen sulle loputtoman kiitollinen kaikesta mitä opetit. Jokaisesta kyyneleestä, jonka kuivasit, kun mulla oli vaikeaa. Kaikesta rakkaudesta, jota sulta sain. Jokaisesta kerrasta, kun vaadit päästä peiton alle, tulit kerälle kainaloon ja laskit pään rinnalle. Teit sitä 14 vuoden ajan, mutta et enää tänä yönä.

Hätönen julkaisi kuvan myös heidän viimeisistä yhteisistä hetkistään. Samalla hän kiittää saamastaan tuesta. 

– Lämmin kiitos kaikille osanotosta. Tässä pötkötellään yhdessä Soimulan kanssa viimeisenä kokonaisena päivänä. Sydän ei heti toivu, mutta nyt on aika antaa kaikki huomio meidän rakkaalle Shantille, jolle tämä menetys on myös valtava. 

Karvakaveria jäi kaipaamaan myös Hätösen toinen koira Shanti, joka on tullut aikoinaan Viipurista. Juontaja sai koiran vuonna 2011. 

Hätönen on avoliitossa näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja