Alina Voronkova ja hänen missiystävänsä paljastivat meikittömät kasvonsa – hauskalla yhteisvideolla myös kaunotarten upeat vapputyylit

Missikaunottaret esittelevät vapputyylejään hauskalla videolla.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova sekä hänen missiystävänsä Erika Helin, Jenny Lappalainen ja Eevi Ihalainen tekivät hauskan yhteisvideon vapun kunniaksi, vaikka he ovatkin tällä hetkellä omissa kodeissaan.

Missien vappuvideolla jokainen on aluksi ilman meikkiä, mutta upea vappulook paljastuu videon aikana.

(Videon pääset katsomaan, kun klikkaat nuolesta)

Voronkovan kevään suunnitelmat menivät kuukausi sitten uusiksi. Ensin hänen työkeikkansa peruuntuivat tai siirtyivät koronakriisin vuoksi. Voronkova on työskennellyt syksystä saakka Jokerit-jääkiekkojoukkueen pelaajahaastattelijana, kunnes joukkueen pelit jouduttiin perumaan. Myös sovitut messukeikat ja pari työmatkaa ulkomaille puolestaan peruuntui. Osa siirrettiin syksyyn.

Kun kevään työkalenteri peruuntui, tuli Voronkovan eteen myös toinen vastoinkäyminen.

–Viikko sitten naapurini tuli ilmoittamaan, että heillä on tapahtunut isompi vesivahinko. Siinä hetkessä tuntui, ettei mikään enää yllättänyt, Voronkova kertoi kuukausi sitten MTV Uutisille.

Voronkova päätyi muuttamaan lopulta takaisin Lahteen, jossa hän asui kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa ennen missivuottaan. 

– Tämä on ollut aina tukipisteemme. Täällä on Joonaksen vanhempien omistama asunto, jossa meillä on kaikki kalusteet ja tavaramme. Täällä on myös enemmän tilaa hengittää kuin Helsingissä, lenkkimaastot ovat lähellä. 

Lue myös:

    Uusimmat