Miss Suomi Alina Voronkovan yllätysmuutto! Joutui vaihtamaan kotikaupunkia naapurissa tapahtuneen vahingon vuoksi

Alina Voronkova muutti takaisin Lahteen, jossa hän asui ennen missivuottaan.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkovan kevään suunnitelmat muuttuivat täysin. Ensin hänen työkeikat peruuntuivat koronaviruksen vuoksi. Voronkova on työskennellyt syksystä saakka Jokerit-jääkiekkojoukkueen pelaajahaastattelijana, kunnes joukkueen pelit jouduttiin perumaan. Myös sovitut messukeikat ja pari ulkomaan matkaa työn puolesta peruuntui. Osa siirrettiin syksyyn.

Kun kevään työkalenteri peruuntui, tuli Voronkovan eteen myös toinen vastoinkäyminen.

–Viikko sitten naapurini tuli ilmoittamaan, että heillä on tapahtunut isompi vesivahinko. Siinä hetkessä tuntui, ettei mikään enää yllättänyt, Voronkova naurahtaa.

Voronkova päätyi muuttamaan lopulta takaisin Lahteen, jossa hän asui kihlattunsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa ennen missivuottaan. 

– Tämä on ollut aina tukipisteemme. Täällä on Joonaksen vanhempien omistama asunto, jossa meillä on kaikki kalusteet ja tavaramme. Täällä on myös enemmän tilaa hengittää kuin Helsingissä,  lenkkimaastot ovat lähellä. 

Voronkovan kihlattu pelaa tällä hetkellä Valko-Venäjällä. Sopimuskausi joukkuueen kanssa on kirjoitettu toukokuun loppuun saakka. Ainakaan vielä Hurria ei ole lähetetty kotiin maailmalla jylläävän koronaviruspandemian vuoksi. 

–Koko ajan muuttuu suunnitelmat siitä, että milloin hän tulee. Heitäkin on infottu aika huonosti asiasta. Huomaa, että siellä tullaan selvästi jäljessä asian suhteen. Siellä on kuulemma nyt alkanut näkymään vasta katukuvassa maskeja ja maan presidentti on pyytänyt ihmisiä välttämään turhia kontakteja. 

Voronkova kertoo olevansa huolestunut kihlattunsa hyvinvoinnista.

– Joonas avautuikin somessa siitä kuinka kaikki eivät ymmärrä niitä, jotka yrittivät noudataa säädöksiä koronaviruksen ehkäisemiseksi. Maassa on ihan omanlaisensa koskettelu- ja kättelykulttuuri ja aina hallille tullessa kätellään. 

Hurri täytti tänään tiistaina (31.3.) vuosia. Pariskunta joutui viettämään syntymäpäivä etäyhteydellä.

– Lupasin Joonakselle, että pidän hänelle hemmottelupäivän kun hän tulee. Joudumme olemaan kaksi viikkoa karanteenissa, joten siinä on hyvin aikaa, Voronkova naurahtaa. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja