Alennusmyynnit alkoivat jo nyt – näin säästät reippaasti lahjaostoksilla!

Etkö vieläkään ole ostanut joululahjoja? Se ei olekaan huono juttu, sillä kauppojen alennusmyynnit alkoivat jo – lue Kodin parhaat vinkit edullisiin lahjoihin!

Alennusmyynnit ovat jälleen alkaneet reippaasti ennen joulua, mikä on tietysti hyvä asia mattimyöhäisen kannalta.

Myös sesonkituotteet kannattaa ostaa nippa nappa ennen joulua: Esimerkiksi joulukoristeet laitetaan alennusmyyntiin hitusen ennen aattoa, sillä joulun jälkeen niitä ei enää saada kaupaksi.

Alennusmyyntien parhaat lahjaideat:

– Muista varustautua jo etukäteen lehmän hermoilla, sillä et taatusti ole liikkeellä yksin. Jos hermo kiristää, pidä tauko vaikkapa lämpimän glögin äärellä ja hae voimia uuteen koetukseen.

– Tee suunnitelmat etukäteen, mutta ole tarvittaessa joustava: Jos tiedät mitä haluat, on sinun helpompaa löytää lahjoja, mutta muuta suunnitelmiasi jos sopivampi tuote osuu kohdalle.

– Vaatekauppojen alennukset voivat olla jo tuntuvia: Miten olisi pehmoinen yöpaita, oloasu tai vaikkapa lämmin villapaita lahjapakettiin? Niistä pitävät kaikki ja voit saada samasta kaupasta lahjan jokaiselle lahjottavalle.

– Kosmetiikkapaketit ovat joulun kestosuosikki, sillä niiden ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Hankkimalla ne muutamaa päivää ennen joulua saat jopa puolet hinnasta pois.

– Myös suklaakonvehdit ja muut joulumakeiset kannattaa hankkia vain päivää aikaisemmin, jolloin ne ovat jo alennuksessa.

– Joulukoristeet ja kynttilät ovat myös alelaareissa muutamaa päivää ennen joulua.

– Kauppojen nettisivuilla eivät tarjoukset välttämättä vielä näy, joten on parempi suunnata esimerkiksi suureen ostoskeskukseen. Verkkokaupoissa alennusmyyntejä on runsain mitoin, mutta paketit eivät enää ehdi perille jouluksi.

– Voit myös luopua tavaroiden etsinnästä ja luottaa lahjakorttien voimaan: Ne miellyttävät varmasti, sillä jokainen voi ostaa mitä haluaa – lisäksi saat itse päättää, kuinka suuren summan olet valmis lahjaan laittamaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja