Aleksi Valavuorella härskit kalapuikkoviikset – katso kuva

Juontaja Aleksi Valavuori on kasvattanut Movember-kampanjassa näyttävät kalapuikkoviikset.

Aleksi on marraskuun ajaksi hylännyt partakarvojen ajelun ja keskittynyt kalapuikkoviiksien kasvattamiseen. Mies on mukana Movember-kampanjassa, jossa on tarkoituksena viiksiä kasvattamalla kerätä varoja hyväntekeväisyyteen sekä laajentaa tietoisuutta miesten terveydestä - eritoten eturauhasen syövästä. Aleksi kertoo, että hänen viikset ovat kiinnittäneet huomiota lähipiirissä.

– Ei mulla koskaan kyllä ole vastaavia viiksiä ollut. Hyvällä huumorilla oon saanut joka aamu herätä ja naureskella, että herranjestas minkä näköinen sitä on. Mutta ei mua kyllä mikään hävetä, Aleksi naurahtaa.

Aleksi sanoo yllättyneensä viiksien vakuuttavasta kasvusta.

– Olen kerännyt kampanjan aikana muutamien sponsoreiden sekä oman lahjoituksensa avulla "ihan mukavan potin", jonka lahjoitan marraskuun lopussa hyväntekeväisyyteen.

Movember-kampanja huipentuu lauantaina pidettävään MoGaalaan, jossa valitaan komeimmat viikset sekä ansioituneimmat MoVeljet ja MoSiskot.

Aleksi aikoo olla mukana kampanjassa myös ensi vuonna ja viiksiin mieltynyt mies harkitsee jopa viiksien pitämistä myös kampanjan jälkeen.

– Katsotaan nyt, mitä parempi puolisko on siitä mieltä, Aleksi velmuilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat