Miehen koskettava kirjoitus rakkaudesta: "Tavallaan petin vaimoani tänään"

MIX1023-nettisivusto jakoi Jason Helwettin kirjoituksen rakkaudesta.

Jason Helwettistä tuli somekuuluisuus, kun hän "tavallaan petti" vaimoaan.

Helwett jakoi erikoisen kokemuksensa Facebookissa. Kaikki alkoi, kun hän kohtasi tyrmäävän naisen kaupan jonossa.

– Hävettää vähän tunnustaa tämä, mutta tavallaan petin vaimoani tänään. Olin Targetissa ostamassa muutamia miehekkäitä tuotteita – tiedättehän, pinsettejä kulmakarvojen nyppimiseen, varpaankynsileikkureita, partatrimmereitä..., mies kuvaa kuuluisassa statuksessaan.

Kassalle jonottaessaan hän kuitenkin näki upean naisen.

– Kun menin maksamaan, näin naisen, joka suorastaan tyrmäsi minut! Ajattelin, että joku onnekas mies on täällä hänen kanssaan. Sadasosasekunnin kuluttua tajusin, että nainen oli vaimoni!

Helwettin mukaan oli outoa nähdä vaimo yllättäen kaupassa – samassa kaupassa, samassa jonossa, elämässä elämäänsä ilman miestään.

Helwett yritti saada vaimonsa huomion tekstaamalla, mutta vaimo ei huomannut häntä. Niinpä mies päätti tutkailla vaimoaan ja samalla omia tunteitaan tätä kohtaan.

– Aluksi yllätyin jälleen kerran siitä, miten uskomattoman kaunis hän on. Uskon näkeväni sen hänessä usein, mutta tänään, kun en tiennyt hänen olevan kaupassa, näin hänet uusin silmin. En voi uskoa, että saan olla hänen miehensä. Punastuin, mutta kukaan ei huomannut sitä valtavan Movember-partani alta, Helwett kirjoittaa.

– Olin yllättynyt, ettei vaimoni huomannut minua lainkaan. Tämä on hyvä ja huono asia. Hyvä, ettei hänen katseensa harhaile miehiin. Hyvä, ettei hän nähnyt olkansa yli kurkkivaa karmivaa jätkää, jonka kasvoilla on ylikasvanut minkki.

"Tajusin, miten lähellä on ollut, etten koskaan olisi saanut häntä rakastumaan itseeni"

Helwettin mukaan tilanteesta tekee arveluttavan se, että vaimoa olisi voinut kyttäillä joku muu kuin hän. Helwett myös tajusi, ettei oman vaimon valloittaminen ollutkaan itsestäänselvää.

–  Tajusin, miten lähellä on ollut, etten koskaan olisi saanut häntä rakastumaan itseeni. Muistin kaiken sen herkulesmaisen vaivan, jonka nähtyäni sain hänen huomionsa edes hetkeksi, jotta hän sanoi "kyllä" edes yksille treffeille!

Helwett kertoo muistaneensa hetken ajan, millaista on nähdä ja rakastaa naista, jonka uskoo olevan saavuttamaton.

– Jotenkin nappasin hänet epävarmuuksistani, osaamattomuudestani ja epätäydellisyydestäni huolimatta.

Vaimon itsenäisyys ja itsevarmuus tekivät vaikutuksen jonottavaan Helwettiin. Kun vaimo pakkasi ostoksensa ja häipyi, Helwett tunsi ylpeyttä.

– En sanonut mitään, en vilkuttanut hänelle, katsoin vain, kun hän käveli pois. Ihailin häntä, tiesin, että hän on vaimoni ja rakastan kaikkea hänessä. Hän katsoo Facebookia harvoin, joten hän ei näe tätä postausta ja tiedän, että häntä vähän niin kuin petettiin tänään, mutta ajattelin jakaa tuntemukseni teidän kanssanne, Helwett toteaa lopuksi.

– Päivän opetus: on hyvä katsoa mahdollisimman usein tuorein silmin niitä ihmisiä, joita rakastaa. Näin voimme muistuttaa itsellemme, miten onnekkaita olemme, kun he ovat elämässämme.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja