Huvittava penispulla muistuttaa vakavasta asiasta: "Tarkoitus tuoda puheenaihe ja eturauhanen kahvipöytään"

pippelipulla
Tänä vuonna kasvatetaan taikinaa, ei viiksiä. Kuvituskuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Instagram

Viiksiä kasvattamaan rohkaiseva Movember on tänä vuonna tauolla, mutta tärkeästä aiheesta voi muistuttaa myös leivonnaisilla.

Miesten eturauhassyöpä ei ole vitsin asia, mutta aihetta esille nostava pippelipulla on kieltämättä hieman huvittavan näköinen.

Tamperelainen Kehräsaaren Kuppi -kahvila on leiponut nisujaan peniksen muotoon. Anatomiaa korostavat sokeriset yksityiskohdat.

– Anteeksi tarjoilija, pullassani on penis, vitsailee yksi kahvittelija Instagramissa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kehräsaaren Kupin päivityksessä kerrotaan, että pippelipullan on tarkoitus tuoda puheenaihe ja eturauhanen kahvipöytään.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Pippelileivonnaiset ja niiden avaamat keskustelut tulevat tarpeeseen. Movemberia Suomessa aiemmin organisoineet varainhankkijat eivät tänä vuonna löytäneet sopivaa kumppania hyväntekeväisyyskeräystä varten.

Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten eturauhassyövästä.

Lähde: Movember

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!