Alec Baldwinin vaimo huolissaan miehensä mielenterveydestä – "Kuolema vainoaa häntä"

0:58
Alec Baldwin kommentoi toimittajille traagista ampumaonnettomuutta.

Alec Baldwinin vaimo on huolissaan miehensä jaksamisesta Rust-elokuvan kuvauksissa sattuneen tragedian takia.

Rust-lännenelokuvan kuvauksissa koettiin kauhunhetkiä 21. lokakuuta. Elokuvan näyttelijä Alec Baldwin laukaisi kuvauksissa rekvisiitta-aseen, joka olikin ladattu kovin panoksin. Luoti surmasi kuvaaja Halyna Hutchinsin ja haavoitti ohjaaja Joel Souzaa.

Baldwin kommentoi viime viikonloppuna tapahtumia lehdistölle kertoen, ettei keskeytettyjä kuvauksia tulla enää jatkamaan. 

Baldwin oli todennut menehtyneen Hutchinsin olleen hänen ystävänsä. Tähti kertoi myös olleensa tragedian jälkeen useaan otteeseen yhteydessä Hutchinsin perheen kanssa, jotka ovat luonnollisesti surun murtamia.

Vaikka Baldwin ei haluakaan kiinnittää asiassa huomiota itseensä, tämän vaimoa Hilaria Baldwin on People-lehden haastattelemien lähteiden mukaan äärimmäisen huolissaan miehensä jaksamisesta.

Baldwin ei kaipaa sympatiaa

– Hilaria on hyvin huolissaan hänestä. Hän (Alec) ei oikeastaan nuku ja Halynan kuolema vainoaa häntä, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Alec Baldwin kamppailee sen kanssa, että hän selkeästi ymmärtää, että asiat ovat vielä huonommin Halyna Hutchinsin perheen kannalta.

– Hän ei halua sympatiaa. Hän ei halua, että tässä olisi kyse hänestä. Hän haluaa vain auttaa Halynan miestä ja lasta niin paljon kun voi, lähde kertoo.

Toinen lähde on kertonut aikaisemmin People-julkaisulle, että Baldwin on turvautunut kriisissä vahvasti vaimoonsa ja lapsiinsa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja