Alaikäistä poikaa puukotettiin Helsingin Tapaninvainiossa hengenvaarallisesti, myös epäillyt alaikäisiä

Helsingin poliisi on tutkinut viikonloppuna Helsingin Tapaninvainiossa tapahtunutta puukotusta. 16-vuotiasta poikaa puukotettiin hengenvaarallisesti selkään sunnuntaina. Teosta epäillään kahta 16-vuotiasta poikaa.

Väkivallanteko tapahtui sunnuntai-iltana Ollilankujalla. Poliisi sai asiasta tiedon sivulliselta, joka oli kuullut huudon.

Poliisin mukaan paikalta löydettiin 16-vuotias poika, jota oli puukotettu selkään. Paikalla oli myös kolme muuta nuorta.

Uhri kiidätettiin sairaalaan, missä hänen vammansa todettiin hengenvaarallisiksi. Poliisin mukaan pojalla ei kuitenkaan enää ole hengenvaaraa.

Poliisi uskoo, että väkivallan taustalla oli mahdollisia erimielisyyksiä sähkötupakan myyntiin liittyen.

Poliisin mukaan uhri oli sopinut kaupoista Snapchatissa, ja paikalle oli tullut ensin 16-vuotias myyjä ja myöhemmin tämän samanikäinen kaveri.

– Osapuolten kertomukset tapahtumista ovat ristiriidassa, mutta kohtaamisen päätteeksi toisen myyjistä epäillään puukottaneen ostajaporukassa olevaa 16-vuotiasta selkään, sanoo rikostarkastaja Jari Koski poliisin tiedotteessa.

Poliisi uskoo, että teosta epäillyt kaksi 16-vuotiasta piilottivat mukanaan olleet teräaseet teon jälkeen läheiseen metsikköön. Poliisi otti teinit kiinni.

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Lue myös:

    Uusimmat