Mainos

Älä toimi näin – tai kadut 10 vuoden kuluttua

Ole niin viisas, että uskallat päästää irti, mutta niin älykäs, että jaksat ponnistella maaliviivalle asti! Älä kadu tekemiäsi päätöksiä kymmenen vuoden kuluttua.

Missä olet vuonna 2026? Varmista, ettet kadu ainakaan näitä asioita, neuvoo brightside-sivusto. Jotkut elämänvalinnat palaavat kymmenien vuosien kuluttua kummittelemaan. 

Älä toimi näin...

kuva8

Ole niin viisas, että uskallat päästää irti, mutta niin älykäs, että jaksat ponnistella maaliviivalle asti!

Sanotaan, että pimeintä on juuri ennen aamua. Joskus on kaaduttava, mokailtava ja turhauduttava toden teolla, ennen kuin asiat lutviutuvat. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset.

kuva9

Jokainen uskoo jollain tasolla omaan kuolemattomuuteensa ja siihen, että aikaa kyllä on. En minä tänään siivoa, kun huomennakin ehtii…

Isojen asioiden kanssa ei kuitenkaan kannata odottaa, sillä surullinen tosiasia on, että jonain päivänä aika loppuu. Varmista, että sinulla on lopussa lista saavutuksistasi, ei tekosyistäsi.

kuva (1)

Keskitytkö siihen, että olet töissä tietynlainen, kotona tietynlainen, kavereiden seurassa tietynlainen?

Jos vetää jatkuvasti roolia roolin perään, lopulta naamion takana ei ole mitään: sitä unohtaa, kuka todella on, ja mitä oikeasti haluaa. Eivät ihmiset odota täydellisyyttä; he haluavat todellista kanssakäymistä ja avoimuutta. Se, miten joku selviää vaikeista olosuhteista tai elää vaikean sairauden kanssa, rohkaisee ja inspiroi muita.

Jos läheisesi kuitenkin odottavat sinulta täydellisyyttä, katso listan seuraava kohta.

kuva3

Huono asenne tarttuu, älä siis saa tartuntaa! Jos kaveripiirin illanistujaiset ovat taakka, josta täytyy vain selvitä, on kenties aika vaihtaa kaveripiiriä.

Ystävänsä voi aina valita, eikä se, että ystävyys on ollut olemassa kymmenen vuotta merkitse, että sen täytyisi elää vielä kymmenen vuoden kuluttua. Vaihda viha, kauna ja valitus myötätuntoon, iloon ja hauskuuteen.

kuva2

Elämässä vaikeinta on oman itsen löytäminen. Toiseksi vaikeinta on olla tyytyväinen siihen itseen, jonka on löytänyt.

Pysy uskollisena omille haaveillesi ja unelmillesi. Se, että ajatus, idea tai unelma kohtaa vastustusta ja soraääniä, on hyvä asia. Jos ei suostu tekemään, kuten muut toivovat, muita luonnollisesti ottaa päähän: mikset enää miellytä ja tottele meitä!

kuva4

Terve itsekkyys on hyväksi, liika itsekkyys ei. Vanhan sanonnan mukaan se, mitä olet tehnyt itsesi hyväksi, kuolee mukanasi. Se, mitä olet tehnyt maailman hyväksi, säilyy.

Sanat katoavat, mutta ihminen muistaa tunnekokemuksensa pitkään. Voit siis olla varma, että inspiroiva, rakastava asenne jää positiivisena muiden mieliin. Samaan tapaan negatiivinen kokemus säilyy muiden mukana.

kuva5

Jos haluat tietää, miten päädyit elämässäsi tähän pisteeseen, katso menneisyyteesi. Jos haluat nähdä tulevaisuuteen, katso nykytilannettasi. Miten toimit tulevaisuutesi hyväksi?

Toistamalla aina samaa kaavaa saat aina samanlaisia tuloksia. Päästä irti vanhasta, jotta tilalle voi tulla uutta. Mennyt on mennyttä, eikä se palaa koskaan. Asennoidu siis luomaan nykyhetkeä tai tulevaa.

kuva7

Kumpi tuntuu mukavalta: kevyt silitys poskelle vai tiukka tarttumaote kurkusta? Aivan. Sama pätee elämään: joskus täytyy vain rentoutua ja hyväksyä, ettei kaikkeen voi vaikuttaa.

Anna elämän tapahtua ja kulkea omaa polkuaan sen sijaan, että kuristaisit sen hengiltä. Ei aina tarvitse tietää sataprosenttisesti, mitä seuraavaksi tapahtuu! Muistele Sinkkuelämää-sarjan Charlottea: hän oli menossa naimisiin rakastamansa miehen kanssa, mutta parkui, koska häät eivät olleet täydelliset. Hölmöä, eikö? Älä toimi samoin!

kuva6

Epäonnistumisia ei ole – on vain erilaisia tuloksia!

Vaikka asiat menisivät aivan eri tavalla kuin olisi alun perin toivonut, ei kannata antaa periksi. Ota opiksesi ja jatka sitten matkaa. Hän, joka etenee vain yhden askelen kerrallaan, pääsee joskus perille.  Se, joka jää paikalleen kieriskelemään virheiden aiheuttamissa epäonnentunteissa, ei liiku koskaan mihinkään.

Kuvittele mieleesi leffojen kilpasisaret, joista toinen tuhahtaa "voititte taistelun, ette koko sotaa". Ajattele samoin!

kuva10

Maailma ei ole sinulle mitään velkaa. Ota vastuu elämästäsi ja kasvata selkäranka! Älä siis toivo, vaan tee. Lisää vinkkejä saat videolta:

3:35:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.