Älä sammu pöytään treffeillä – 1930-luvun parhaat vinkit sinkkunaisille

1930-luvun treffisäännöistä löytyy ajankohtaisia vinkkejä myös tämän päivän treffeille.

Treffikulttuuri on muuttunut paljon 75 vuoden aikana, mutta vuonna 1938 tehdyissä treffisäännöissä on monta edelleen pätevää neuvoa. Naisia kehotettiin vuonna 1938 muun muassa käyttämään rintaliivejä, olemaan puhumatta liikaa, ja olemaan sammumatta pöytään. Mikä on suosikkivinkkisi?

Sinkkunaisten treffiohjeet vuonna 1938

– Valmistaudu ja pukeudu treffeille yksityisessä buduaarissasi säilyttääksesi vetovoimasi. Ole valmis kun seuralaisesi saapuu, älä anna hänen odottaa. Tervehdi häntä hymyillen!

– Miehet eivät pidä naisista, jotka lainaavat nenäliinaa ja tahrivat sen huulipunalla. Meikkaa yksityistiloissa, niin ettei mies näe sinua.

– Älä istu kiusallisissa asennoissa äläkä näytä tylsistyneeltä, vaikka olisitkin. Ole valppaana ja jos sinun täyttyy pureskella purukumia (ei suositeltavaa), tee se hiljaa ja suu suljettuna.

– Huoleton nainen ei koskaan viehätä miehiä. Älä puhu tanssiessasi, sillä kun mies tanssii, hän haluaa tanssia.

– Älä käytä auton peiliä korjataksesi meikkiäsi. Mies tarvitsee sitä ajaessaan, ja häntä ärsyttää, jos hän joutuu kääntämään päätään nähdäkseen, mitä auton takana on.

– Jos tarvitset rintaliivejä, käytä niitä. Huolehdi, etteivät sukkahoususi ole rypyssä.

– Älä käyttäydy tuttavallisesti seuralaisesi kanssa hivelemällä häntä julkisesti. Julkinen hellyydenosoitus osoittaa huonoa makua, ja yleensä nolostuttaa ja hävettää miestä.

– Älä ole herkkätunteinen tai yritä saada miestä sanomaan jotain mitä hän ei halua, vetoamalla tämän tunteisiin. Miehet eivät pidä kyynelistä, etenkään julkisilla paikoilla.

– Älä käyttäydy tuttavallisesti tarjoilijaa kohtaan. Miehet ansaitsevat ja haluavat sinun kaiken huomion.

– Älä puhu vaatteistasi tai kuvaile asuasi miehelle. Miellytä ja imartele seuralaistasi puhumalla asioista, joista hän haluaa puhua.

– Älä juo liikaa, sillä mies odottaa sinun säilyttävän arvokkuutesi koko illan. Juominen voi saada jotkut naiset näyttämään nokkelilta, mutta useimmat se saa näyttämään tyhmiltä.

– Älä herätä huomiota keskustelemalla toisten miesten kanssa. Viimeinen pisara on liian paljosta likööristä sammuminen. Mahdollisuudet ovat, ettei seuralainen soita sinulle enää uudestaan.

Lue myös:

AVA

Lähde:Daily Mail

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat