Mainos

Älä anna äitisi varastaa häitäsi!

Jos äitisi on innokas hääsuunnittelija omine visioineen, suksenne saattavat sujahtaa ristiin hääjuhlaa suunniteltaessa. Kuinka välttää yhteentörmäykset ilman, että menetät häidesi päätäntävallan?

Joskus perheen matriarkka on niin innolla mukana hääjärjestelyissä, ettei morsian oikein tiedä, miten saisi oman tahtonsa läpi. Onko äitisi tai anoppisi turhan innoissaan häistä? Tressugar.com listasi tapoja, joilla saat äitien intoa hillittyä.

Näin pidät ohjat käsissäsi

Ota äitisi mukaan suunnitelmiin ajoissa, jotta hän ymmärtää, että olet jo aloittanut suunnittelemisen ja taatusti ottanut kaiken huomioon. Kerro hänelle visiosi ja kuuntele sitten hänen ehdotuksiaan – ne saattavat olla hyviäkin!

Yritä ottaa ainakin yksi äitisi toive mukaan hääsuunnitelmiisi. Jos mikään hänen kehitelmistään ei kelpaa, sano, että hänen ideansa inspiroi sinut kehittämään juuri tällaisen teeman tai koristelun.

Kysy äidiltäsi, miten paljon hän haluaa olla mukana häissäsi. Onko hänellä mielessään joku erityinen osa-alue, jolla hän haluaa loistaa? Jos annat äidillesi oman vastuualueen, hänellä on vähemmän aikaa puuttua kaikkiin muihin suunnitelmiin.

Jos hän on taitava jossain, korosta sitä. Jos hän on hyvä ihmisten kanssa, tee hänestä kutsujen emäntä. Taitava leipuri saa valmistaa juhliin jotakin herkullista ja hyvän käsialan omaava anoppi voi tekstata kutsut ja paikkakortit.

Kuuntele äitiäsi, vaikka olisitkin eri mieltä. Anna hänen puhua loppuun. Jos hänen ideansa ei innosta, kerro kantasi rauhallisesti ja suoraan. Anna tilanteen rauhoittua muutama päivä, mikäli tarpeen. Sinun on tärkeää tietää ja kertoa mitä haluat, sillä lähes valmista ideaa on hankalampi kyseenalaistaa.

Jos häissä on jokin osa-alue, jonka voit antaa kokonaan hänen vastuulleen, tee niin. Kenties et välitä siitä, mitä pikkusuolaista juhlissa tarjotaan tai missä järjestyksessä ohjelmanumerot esitetään. Anna siis äidin tai anopin hallita tätä osa-aluetta aivan yksinään.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.