Tampereen keskustassa oli poliisioperaatio, silminnäkijä Aamulehdelle: Talosta kannettiin ulos ruumis – poliisi tutkii kuolemaa

Tampereen keskustassa iso poliisioperaatio: Paikalla useita poliisiautoja – tältä paikan päällä näytti! 0:37
Tampereen keskustassa iso poliisioperaatio: Paikalla useita poliisiautoja – tältä paikan päällä näytti!

Tampereen keskustassa oli puolen päivän aikaan poliisioperaatio. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti, jonka saamien uusien tietojen mukaan Tempon talosta kannettiin ulos ruumis.

Poliisi kertoi Twitterissä iltapäivällä, että se jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana eikä siksi voi tiedottaa tutkinnan etenemisestä enempää. Lisäksi poliisi pyytää asiassa hienotunteisuutta omaisia kohtaan.

Poliisi tyhjensi Keskustorilta alueen, joka on lähellä Tempon taloa. Paikalla oli Aamulehden tietojen mukaan ainakin neljä poliisiautoa ja ambulanssi.

Ketään ei päästetty liikkumaan alueella. Hämeenkatu eristettiin Keskustorilta Koskipuistoon ja poliisi tyhjensi Hämeensillan. Myös bussiliikenne oli seisauksissa alueella.

Tempon talon viereisen R-kioskin yrittäjä Azin Razabi kertoo Aamulehdelle nähneensä kioskinsa ikkunasta, kun viereisestä rapusta kannettiin ulos ruumis. Razabin mukaan ruumista kannettiin noin puoli kahden aikaan iltapäivällä. Mitään erityisiä ääniä kuten laukauksia Razabi ei kuullut.

Paikalla olevan MTV:n toimittajan mukaan suurempi poliisioperaatio oli ohi hieman kello 12 jälkeen, ja liikenne Hämeenkadulla avattiin.

Poliisi tiedotti asiasta niukasti Twitterissä operaation päätyttyä.

– Poliisilla oli Tampereen Hämeenkadulla tänään klo 10.22 alkaen poliisitehtävä yksityisasunnossa. Sivullisille ei aiheutunut vaaraa. Poliisilla ei ole asiassa muuta tiedotettavaa.

Lue myös:

    Uusimmat