Akseli Herlevi julkaisi painavaa asiaa: "Se, mitä vihaat muissa ihmisissä, on yleensä sitä, mitä vihaat itsessäsi"

Näin tehdään virallinen Leijonat-burgeri – oppaana Akseli Herlevi 3:12
Akseli Herlevi kertoi jääkiekon MM-kisojen aikaan toukokuussa, millainen on virallinen Leijonat-burgeri.

Yrittäjä Akseli Herlevi julkaisi Instagramissa paljon puhuvan tekstin.

Burgermiehenä tunnettu Akseli Herlevi  avautui Instagramissa 9. kesäkuuta kritiikin ja vihan saajista ja antajista sosiaalisessa mediassa. 

– Tämä on teille, kun saatte elämässä tai somessa kritiikkiä, vihaa ja muuta skeidaa. Suurin osa ihmisistä ei tiedä, mitä elämässäsi tapahtuu, mielessäsi ja sydämessäsi. Kukaan ei tiedä, mitä käyt läpi. Edes läheisimmät ei tiedä sinusta kaikkea vuosien jälkeenkään. Ihmisten kritiikki reflektoi niitä enemmän kuin sinua. Se, mitä vihaat muissa ihmisissä, on yleensä sitä, mitä vihaat itsessäsi, Herlevi kirjoitti. 

Herlevin kirjoituksen mukaan Japanissa on erityinen sana oubaitori, joka tarkoittaa, ettei kannata verrata itseään toisiin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jokainen kasvaa ja kukkii omalla tavallaan, omia aikojaan. Älä siis rankaise itseäis toisten kulkeman polun perusteella. Ansaitset tulla kuulluksi ihmisenä ja koeta ymmärtää, että kaikki ei vielä pysty siihen, Herlevi kirjoitti. 

Puolestaan kritiikin ja vihan kirjoittajille Herlevi lähetti viestin, että heidän kritiikkinsä reflektoi enemmän heitä itseään kuin muita. 

– Säkin ansaitset tulla kuulluksi, mutta koita kohdata ihmiset ihmisinä, Herlevi päätti kirjoituksensa.

Herlevi tunnetaan erityisesti perustamastaan Naughty Burger -ravintolaketjusta.

Hän ja hänen entinen kumppaninsa Miss Suomi -perintöprinsessa, rakennusmestari Emmi Suuronen ilmoittivat erostaan helmikuussa 2023. He olivat yhdessä parisen vuotta. 

Lue myös:

    Uusimmat