Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen ovat eronneet – ex-parin lupaus kaksi vuotta sitten: "Niin kauan, kun yhdessä on parempi"

Yrittäjä Akseli Herlevi ja Miss Suomi -perintöprinsessa Emmi Suuronen jatkavat tästä eteenpäin elämäänsä ystävinä.

Naughty Burger -hampurilaisketjun perustaja Akseli Herlevi ja Miss Suomi -perintöprinsessa Emmi Suuronen kertoivat 7. helmikuuta Instagramissa eroavansa ja jatkavansa tästä eteenpäin ystävinä. Molemmilla on aiheeseen liittyvä julkaisu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olemme päätyneet Emmin kanssa eroamaan. Haluamme päättää suhteemme yhtä kauniisti, miten elimmekin yhdessä pari vuotta. Suhteen päätökseen ei liity draamaa ja eroamme ystävinä. Haluaisin pyytää sivullisilta, meidän seuraajiltamme ja medialta rauhaa asian käsittelyssä. Todetaan tässä samalla, että en tule kommentoimaan erosta enempää, koska asia ei muille kuulu kuin meille. Haluan Emmille vain hyvää ja toivon pelkästään myötätuulta hänen purjeisiinsa, Herlevi kommentoi sydänemojin kera.

Suuronen on erityisen kiitollinen Herleville kaikesta, mitä he ovat yhdessä tehneet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– ”Niin kauan, kun yhdessä on parempi.” Näin luvattiin pari vuotta sitten, ja nyt tuli aika jatkaa erityistä suhdettamme ystävinä. Yhteinen matkamme on ollut täynnä hauskuutta, ikimuistoisia hetkiä sekä kasvattanut meitä kumpaakin ihmisenä. Tästä olen erityisen kiitollinen Akselille. Eroomme ei liity draamaa ja toivon asian käsittelyyn rauhaa sekä kunnioitusta jokaiselta taholta. Kommenttia en myöskään tule antamaan tästä nyt tämän enempää. Sen pituinen se, Suuronen päätti kirjoituksensa.

Moni julkisuudesta tunnettu henkilö on kommentoinut eroa.

– Paljon voimia. Ero on iso surutyö, vaikka ystävinä eroaisittekin. Myötätuulta teille molemmille, hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen kirjoitti Herleville.

– Voimia veli. Aina elämään jää elettävää, vaikka tilanteet vaihtuvat. Kaikella on aikansa ja paikkansa, hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen kommentoi Herleville.

Muun muassa ex-missi Lola Odusoga ja laulaja Sara Siipola ovat lisänneet Suurosen julkaisuun sydämiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja