Kimmo Vehviläinen tekee paluun Radio Novan aamushow'hun: "Radioesiintyjänä kieltämättä hivelee"

Kimmo Vehviläinen paljastaa, miten saa pidettyä parisuhteensa kunnossa 3:38
Kimmo Vehviläinen paljasti vuonna 2021, miten saa pidettyä parisuhteensa kunnossa.

Kimmo Vehviläinen ja Minna Kuukan ensimmäinen lähetys kuullaan 1. joulukuuta.

Radio- ja tv-konkari Kimmo Vehviläinen tekee paluun Radio Novaan 12 vuoden jälkeen. Bauer Median tiedotteesta käy ilmi, että Vehviläinen aloittaa aamushow’ssa Minna Kuukan juontoparina. Vehviläisen ja Kuukan ensimmäinen yhteinen lähetys kuullaan 1. joulukuuta.

Kuukka ja Vehviläinen ovat toisilleen ennestään tuttuja, sillä he juonsivat aikoinaan yhdessä kyseistä aamushow'ta, joka loppui vuonna 2010. Vehviläinen nouseekin Aki Linnanahteen paikalle, joka ilmoitti hiljattain lopettavansa aamuradiossa keskittyäkseen elämän muihin osa-alueisiin.

– Radio Novalla on pitkä historia ja paljon kuuntelijoita, ja niiden myötä kanava saa osakseen myös paljon odotuksia. Radioesiintyjänä kieltämättä hivelee ajatus, että kun sanoo mikrofoniin ”Hyvää huomenta, Suomi”, niin koko Suomi myös kuulee. Onhan kyseessä kuitenkin Suomen suurin aamushow, Vehviläinen intoilee tiedotteessa.

Vehviläinen kehuu juontopariaan, joka hänen mukaansa löytää asiasta kuin asiasta inhimillisen näkökulman ja toimii usein myös järjen äänenä.

– Minna Kuukan tyylitaju on pettämätön, koska hän ymmärtää milloin naureskellaan ja milloin vakavoidutaan. Meillä on aamussa mahtava tiimi.

Myös Kuukka on Vehviläisen paluusta innoissaan.

– Aloitin aikoinaan Kimmon kanssa aamutaipaleeni radiossa, enkä keksi kenen kanssa mieluummin sitä nyt jatkaisin. Kimmo on heittämällä yksi Suomen ammattimaisimmista radiontekijöistä, ja olen todella innoissani, että saamme hänet takaisin Radio Novan taajuudelle ja meidän aamuumme! On mahtavaa saada jatkaa Radio Novan Aamun missiota tehdä kuulijoiden aamusta parempi, parhaassa mahdollisessa seurassa, Kuukka sanoo.

Vehviläinen on tehnyt pitkän, vuosien mittaisen uran radiossa. Televisiossa hän on juontanut useita suosittuja tv-formaatteja, muun muassa Big Brotheria ja Selviytyjät Suomi Extraa.

Vehviläinen ilmoitti syyskuussa lopettavansa Aito Iskelmä -juontajana. Vielä tuolloin hän ei kuitenkaan hiiskunut tulevista työsuunnitelmistaan. 

– Uskomaton juttu. Tein juuri viimeisen aamuohjelmani Aito iskelmällä ja Nelonen medialla. Olo on haikea ja ontto. Kuin katselisi viimeistä kertaa tyhjää asuntoa pois muuttaessaan, Vehviläinen kirjoitti syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat