Mainos

Aivosi valehtelevat! Tämä ei ole kuva rock-konsertista

Optiset illuusiot ovat hauskaa ajanvietettä, vaikka on toki outoa, ettei näkemäänsä voi luottaa. Näin on asian laita myös teksasilaismiehen julkaiseman kuvan kanssa.

Teksasilainen valokuvaaja Micah Horn julkaisi Instagram-tilillään harhaanjohtavan kuvan. Vaikka luulet nopealla vilkaisulla katselevasi kuvaa ihmismassasta konsertissa, et todellisuudessa todellakaan katso kuvaa ihmismassasta konsertissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Saatekstiin Horn kirjoitti, että "kyseessä ei ole konsertti, vaikka hitonmoinen show onkin". Horn paljasti, että kuvaan on tallentunut sadonkorjuun hetki.

Kun valokuvaaja ja musiikkivideotuottaja Sonny Malhotra jakoi kuvan Twitter-tilillään, se alkoi leviämään. Kuvaa on uudelleentwiittattu tuhansia kertoja.

"Nauti siitä nopeasta hetkestä, kun aivosi kertovat sinulle, että tämä on kuva yleisöstä suuressa konsertissa."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjät ovat ihmeissään siitä, että kuvassa on puuvillapelto, eikä rock-konsertti, eikä ihme. Yksi käyttäjistä, Romin Irani, antoi kuvan Googlen Cloud Vision API -ohjelman analysoitavaksi, eikä sekään tunnistanut kuvaa. Irani sai tulokseksi kaikkea yleisöstä ja festivaalista konserttiin. Tuloksissa ei näkynyt puuvillapeltoa.

"Olemme varmaan kouluttaneet koneemmekin väärin", Irani vitsaili. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

***

0:34

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.