Aivokalvontulehduksen vuoksi sairaalassa ollut Maisa Torppa avautuu kunnostaan: "Viime viikot ovat menneet aivan pipariksi"

13:12
Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä

Maisa Torppa kertoo sosiaalisessa mediassa, että aivokalvontulehdukseen sairastuminen vaikuttaa hänen arkeensa edelleen.

Seurapiiritähti Maisa Torppa julkaisi Instagram-tilillään perjantaina 21. elokuuta päivityksen, jossa hän harmittelee kesäistä sairasteluaan. Torppa julkaisi tilillään "Instagram vastaan todellisuus" -tyylisen kuvaparin, jonka toisessa kuvassa hän hymyilee auringon paistaessa, toisessa taas makaa sairaalasängyssä.

Päivityksessään Torppa kertoo myös, ettei hän pystynytkään osallistumaan Farmi-ohjelman kuvauksiin, kuten hänen oli tarkoitus. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Viime viikot ovat menneet aivan pipariksi! Mun piti olla kuvaamassa Farmi-ohjelmaa, jota olen koko kesän odottanut. Useampi viikko meni kuitenkin sairastaessa ja yhdessä tuotantoyhtiön ja lääkäreiden kanssa tulimme siihen tulokseen, että terveys on pakko laittaa etusijalle, Torppa kertoo päivityksessään.

– Tarvitsen vielä toipumisaikaa, enkä ole tarpeeksi vahva osallistumaan maatilan töihin. Pettymys on kova ja viimeiseen asti toivoin nopeaa paranemista. 

Elokuun alussa Torppa kertoi joutuneensa sairaalaan aivokalvontulehduksen takia. Tuolloin Torppa kertoi someseuraajilleen olleen viikon sairaalahoidossa. Kotiin päästyään Torppa joutui kuitenkin pysyttelemään yhä tovin vuodelevossa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja