Äitien kiista sai järjettömät mittasuhteet, kumpikin joutui sairaalaan – aseena käytettiin kahvikuppia

Kahden amerikkalaisäidin välinen riita eskaloitui siihen, että ensimmäinen löi toista kahvikupilla, toinen taas puukotti lasinsirpaleilla. Tapauksesta uutisoi ABC Action News.

Tiistai-iltana Sarasotassa, Floridassa ohikulkijat saivat todistaa erikoista välikohtausta. Kahden äidin välille puhkesi bussipysäkillä riita, jonka päätteeksi molemmat naisista vietiin sairaalaan. Aseena käytettiin kahvikuppia.

Bussista tapauksen nähneiden poikien mukaan toisen naisen naama valui verta.

Tapauksessa osallisena ollut äiti Tiffani Cruz pääsi keskiviikkona pois sairaalasta. Hän on myöntänyt lyöneensä toista äitiä kahvikupilla.

– Se oli itsepuolustusta välikohtauksessa, jossa ei ollut mitään järkeä, hän sanoi ABC ActionNews -sivustolle.

Jos väkivalta uhkaa, apua on saatavilla – ja sitä kannattaa hakea! Katso keskustelua aiheesta alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:39

Riitaa vanhemmuudesta?

Cruzin mukaan toinen äiti oli tullut lähelle hänen kasvojaan ja tönäissyt häntä nenällään, sitten hän oli itse lyönyt tätä kahvikupilla. Cruzin mukaan toinen nainen oli myös ottanut lasia ja puukottanut häntä kahdesti eri puolille käsivartta.

Poliisin mukaan naiset riitelivät vanhemmuudesta. Cruzin mukaan heillä oli ollut ongelmia jo aiemmin. Kaksi viikkoa aiemmin Cruz kertoo todistaneensa, kuinka äiti oli huutanut toiselle lapselle bussipysäkillä.

Tiistaina suullinen riita äityi kuitenkin pidemmälle.

Useat peruskouluikäiset lapset todistivat tappelua. Lapsille tarjotaan paikallisessa koulussa tukea tapahtuneen takia.

– Kadun koko tapahtunutta, ei ole mitään syytä, miksi sen olisi pitänyt tapahtua, Cruz sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja