Äiti vei kaikki tekniset laitteet – teini kiersi rangaistuksensa suorastaan nerokkaalla tavalla

Lapset kasvavat luuri kädessä - pitääkö olla huolissaan? 8:50
Pitäisikö älypuhelin kädessä kasvavista lapsista olla huolissaan?

Äiti rankaisi tytärtään viemällä tämän älypuhelimen. Neuvokas teini kuitenkin keksi, että älykkäät kodinkoneet voisivat avata väylän sosiaaliseen mediaan.

Sosiaalisen median käyttö voi helposti viedä ajatukset pois olennaisesta. Näin kävi myös 15-vuotiaalle yhdysvaltalaisteinille, joka esiintyy Twitterissä nimellä ”Dorothy”.

Dorothy oli ollut ruokaa laittaessaan niin keskittynyt puhelimeensa, että onnistui sytyttämään tulipalon. Tilanteesta tulistunut äiti päätti rankaista teiniään.

– Hän otti kaikki tekniset laitteeni, jotta kiinnittäisin enemmän huomiota ympäristööni, Dorothy kertoi The Guardian -lehdelle serkkunsa iPadin välityksellä.

Tyttö on nimittäin edelleen tekniikka-arestissa. Neuvokkuutensa ansiosta hän on kuitenkin onnistunut pääsemään otsikoihin.

Uskomaton tapahtumasarja osoittaa kekseliäisyyden

Dorothyllä oli tapana tappaa aikaansa Twitterissä, minkä lisäksi hän pelkäsi menettävänsä seuraajiaan. Puhelimen vieminen saikin teinin hätääntymään.

Dorothy keksi käyttää Nintendoa twiittaamiseen. Hän kertoi käsikonsolin avulla seuraajilleen äitinsä vieneen puhelimensa.

Pian seuraajille ilmestyi uusi twiitti – tällä kertaa mitä ilmeisemmin Dorothyn äidin kirjoittamana. Äiti ilmoitti huomanneensa tyttärensä käyttäneen Twitteriä Nintendollaan ja kertoi sulkevansa tilin välittömästi.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Eipä kulunut kauaakaan, kun seuraajille ilmestyi jo uusi twiitti. Siinä Dorothy kertoi äitinsä vieneen älypuhelimen lisäksi teinin Nintendon. Jäljelle jäi mahdollisuus twiitata Wii U-pelikonsolin välityksellä.

Lopulta äiti piilotti tyttäreltään myös toisen pelikonsolin. Tämäkään ei saanut Dorothya vaikenemaan sosiaalisessa mediassa. Teini twiittasi nimittäin perheen LG Smart -jääkaapin kautta. Ilmeisesti Dorothy itsekin piti asiaa hieman kornina.

– Mitä ihmettä, puhun jääkaapilleni, hän kirjoitti twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

The Guardian kertoo, että LG Smart -jääkaapissa todella on mahdollisuus käyttää sosiaalista mediaa. Myös twiitti itse paljastaa lähteekseen jääkaapin.

Twitter kutsui ikoniksi

Tapahtumasarja on noussut nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen. Twiittejä on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja ja niille on kertynyt satojatuhansia tykkäyksiä.

Dorothy on saanut kamppailuunsa tukea LG:ltä niin teknisesti kuin henkisestikin. LG Electronics twiittasi tilillään #FreeDorothy (suom. vapauta Dorothy). Itse Twitter on kutsunut teiniä virallisella tilillään ikoniksi.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Huolimatta suuren profiilin tukijoista ja julkisuudesta, Dorothy ei vieläkään ole saanut puhelintaan takaisin.

Lähteet: The Guardian, Pretty52, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat