Äiti toivotti poikansa tervetulleeksi kotiin superhygieenisellä tavalla – tarjosi kunnon desinfiointikäsittelyn!

1:15
Käsihygienia voi auttaa välttämään koronan. Videolla näytetään mallia käsienpesuun.

Nainen toivotti poikansa tervetulleeksi kotiin lentokentällä suihkimalla tämän päälle desinfiointiainetta, kertoo AsiaOne-sivusto.

Koronapelko on saanut ihmiset toimimaan. Esimerkiksi Australiassa on hamstrattu vessapaperia. Nyt Facebookissa nauretaan videolle, jossa malesialainen äiti ensi töikseen suihkuttaa Saksassa matkalla ollutta poikaansa desinfiointiaineella.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video on nimetty otsikolla ”How to prevent coronavirus 101 by Asian mum”. Se on ladannut käyttäjä nimeltä Qi En maanantaina 9. maaliskuuta.

Desifiointiainekäsittely kotiinpaluun aluksi

Saavuttuaan Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle Qi Enin veli kävelee kohti perhettään ja veti kasvomaskinsa alas samalla. Silloin äiti veti esiin desinfiointiainepurkin ja suihkutti häntä, kun poika tuli lähemmäs. Nainen suihkutti pojan aineella yltympäärinsä. Samanlaisen käsittelyn saivat myös pojan matkatavarat.

Tapauksesta löytyy myös lisää kippejä. Toisella videolla näkyy, miten äiti jatkoi desinfiointipuuhiaan samalla, kun perhe käveli autolleen. Jossain kohtaa hänen veljensä luovutti ja otti pullon äidin käsistä ja alkoi suihkuttaa sitä päälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Asiaone.comFacebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja