Nainen yski junassa peittämättä suutaan ja suututti vastapäätä istuneen miehen – toimittaja kuvasi sanaharkan: "Oletko tosissasi?"

Kokosimme yhteen katsojien kysymyksiä koronaviruksesta – THL vastaa:"Rokotteen kehittämiseen menee ainakin 1,5 vuotta" 5:08
Kysyttävää koronaviruksesta? Videolla asiantuntija vastaa katsojien kysymyksiin.

Australiassa junassa syntyi kiista, kun nainen yskäisi peittämättä suutaan. Aiheesta uutisoi muun muassa Independent-sivusto.

Koronavirus on herättänyt suurta huolta ympäri maailmaa, muun muassa Australiassa. Kerroimme hiljattain, että australialaiset ovat hamstranneet vessapaperia koronaviruksen pelossa. Ei lienekään ihme, että eräs mies suuttui, kun junassa häntä vastapäätä istunut nainen yskäisi peittämättä suutaan kädellään.

Toimittaja kuvasi väittelyn 

Kaksikko alkoi väitellä tapahtuneesta. Kyydissä ollut ABC:n toimittaja Andy Park kuvasi kiivaan keskustelun videolle, jonka hän jakoi sunnuntaina netissä.

– En avannut suutani, kun yskin. Yskäisin suuni sisällä, nainen puolustautui.

– Tuo on ällöttävää, mies totesi.

– Noh, sinäkin olet ällöttävä, nainen kuittasi.

Nainen yskäisi miestä päin

Tämän jälkeen nainen nojautui miestä kohti ja yskäisi uudelleen. Mies otti aurinkolasit päästään ja katsoi naista.

– Oletko tosissasi? Yskitkö sinä juuri minua päin? hän kysyi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jep. Minulla ei ole kulkutautia, nainen vastasi.

Tämän jälkeen hän nimitteli miestä kiusaajaksi. 

Mies vastasi, että hän oli kohteliaasti pyytänyt naista peittämään suun yskimisen ajaksi. Näin Australian hallitus oli ohjeistanut kansalaisia koronaviruksen takia.

Mies tiedusteli naiselta, oliko tämä kenties lääkäri. Nainen totesi, ettei ole ja kysyi vastineeksi saman kysymyksen. Mies totesi tähän, että hallitus on ohjeistanut ihmisiä peittämään suun, kun yskittää.

Lue myös:

    Uusimmat