Äiti sai naapuriltaan tekstiviestin: "Lapsesi on alasti ikkunassa" – ja näinhän asia olikin!

Asiat, joita nykyajan lapset eivät ymmärrä – muistatko nämä? 1:10
Olet kelannut kasettia kynän avulla! Asiat, joita nykyajan lapset eivät ymmärrä – muistatko nämä?

Pienet lapset keksivät usein konnuuksia, joista myös kanssaihmiset saavat osansa – niin hyvässä kuin pahassakin.

PopSugar-sivusto jakoi hauskan tarinan pienestä pojasta, joka sekä hauskuutti että järkytti naapurustoa Iowan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Kahden pienen lapsen äiti Jeni Boysen oli erehdyksissään luullut, että voisi käydä pikaisessa suihkussa sillä aikaa, kun hänen 2-vuotias taaperonsa Dax katseli lokoisasti sohvalta lasten suosikkiohjelmaa, Pipsa Possua.

"Lapsesi on alasti ikkunassa"

Kun Jeni tuli suihkusta, Dax oli edelleen leiriytyneenä television ääreen. Perheenäiti luuli selvinneensä kunnialla suihkuhetkestään – aina siihen asti, kun hän näki hänen naapurinsa lähettämän tekstiviestin.

– Lapsesi on alasti ikkunassa, viestissä luki.

Pian viestin perään Jenin puhelimeen kilahti paljonpuhuva kuva. Dax tosiaan seisoi perheen kodin toisessa kerroksessa ikkunan lasia vasten – ilkosen alasti.

– Katsoin ylös, kun tulin kotiin, ja siellä hän oli. Olen poistanut kuvan, naapuri vakuutteli kuvan lähetettyään.

Jeni on myöhemmin kertonut PopSugarille, että hänen poikansa oli vielä heiluttanut naapurilleen, joka oli purskahtanut makeaan nauruun.

Kuvasta tuli hetkessä viraali

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– On niitä hetkiä, kun luulet pärjääväsi hyvin elämässä, ja sitten saat tällaisen viestin naapurilta. Nauroin niin kovaa, että aivan itketti, Jeni kirjoitti jakaessaan hauskan sattumuksen kaikkien kanssa Facebookissa.

Taaperon temppu on osunut ja uponnut myös muihin kuin perheenäitiin ja naapuriin, sillä Jenin julkaisusta on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja – jakojakin kuvalle on reilusti yli 130 tuhatta vain parissa päivässä.

– Tieto siitä, että naapurisi tekstasi asiasta sinulle, tekee tästä kymmenen kertaa hauskemman. Nauran niin paljon, että olen pissata housuihini, eräs kommentoi.

Lähteet: PopSugar, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat