Äiti nöyryytti poikaansa somessa: "Minun kodissani ei kiusaaja asu"

Vihainen äiti on jakanut mielipiteet nöyryyttäessään poikaansa julkisesti.

Yksinhuoltajaäiti Terry Evans julkaisi Facebook-sivuillaan raivoisan päivityksen viime kuussa, kun hänen 12-vuotias Jacob-poikansa kiusasi koulunsa uutta tyttöä.

Evans kirjoittaa, että häntä inhottaa poikansa käytös. Brittiäiti uhkailee lastaan suurilla ongelmilla, jos hän edes hengittää kiusaamaansa tyttöä päin. Päivitys on levinnyt laajalti tykkäyksien ja jakojen johdosta, mutta kaikki eivät ole Evansin päivityksen kannalla. Kritiikkiä herätti erityisesti pojan nolaaminen julkisesti. Evans palasikin päivittämään alkuperäistä kirjoitustaan perustelullaan siitä, miksi poika ansaitsi tämän julkisen häpäisyn.

päivity

"Olen järkyttynyt siitä, että 12-vuotias poikani koki oikeaksi talloa koulussa tahallaan uuden tytön kengän päälle ja vääntää hänen jalkaansa sellaisella voimalla, että se rikkoi hänen uuden kenkänsä saaden koron napsahtamaan. Kerron sinulle jotain, Jacob, jos edes hengität häneen tai kehenkään muuhunkaan päin kiusaavalla tavalla luovutan sinut henkilökohtaisesti heidän vanhemmilleen, ja saat tehdä kaikki nöyryyttävät askareet, jotka he kokevat oikeaksi, niin pitkään kuin he haluavat... Sano hyvästit syntymäpäivärahoillesi, sillä ostat sille tytölle uuden kenkäparin ja kukkakimpun! #minunkodissanieikiusaajaasu

Päivitys: Vastatakseni muutamiin kysymyksiin, kyllä poikani voi nähdä sen (päivityksen), hänet oli tägätty siihen ennen kuin se lähti leviämään (mitä en uskonut käyvän), jotta hänen ystävänsä voisivat nähdä seuraukset. Hän ei ole iso, fiksu, kovis tai hauska, hän on 12-vuotias poika, joka vastaa äidilleen. En juuri välitä siitä, jos joku ei ole samaa mieltä tavastani olla vanhempi. Poikani nöyryytti tyttöä, ja huolimatta hänen järkeilystään (joka oli se, ettei hän odottanut rikkovansa kenkää, hän ajatteli vain, että kenkä lähtisi irti tai hän kompuroisi), se pieni tyttö silti itki. Kuka tietää, vaikka hän olisi lähtenyt vanhasta koulustaan kiusaamisen vuoksi.... Ja kuvitelkaa sitten, kuinka paljon pahempi olo hänelle on tullut poikani naurettavasta teosta. Joten se, että minä olen muka nöyryyttänyt häntä netissä, ei suoraan sanottuna ole mitään siihen nöyryytykseen verrattuna, että se pieni tyttö joutui kävelemään rikkinäisellä kengällä ja itkusta punaisilla silmillä ollessaan vielä uusi koulussa.

Ps. Tietysti istuin alas hänen kanssaan ja keskustelin hänen kanssaan hänen käytöksestään, en vain tägännyt häntä päivitykseen ja antanut hänen lukea sitä. Olen täysin varma, että tämä on yksittäinen tapaus, jota ei tapahdu uudelleen."

Suomalaislapset kertovat videolla, miksi ei saa kiusata:

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat