Äiti meni koululle, mutta lasta ei löytynyt – 7-vuotias poika oli unohtunut koulubussiin

1:50
Tämä koululainen käräytti koulubussin kuljettajan, joka ei jäänyt selvittämään tilannetta osuttuaan pysäköityyn autoon!

Äiti huolestui, kun hänen 7-vuotiaansa ei ollutkaan saapunut kouluun. Kävi ilmi, että lapsi oli jäänyt lähes kahdeksi tunniksi jumiin koulubussiin.

Maanantaiaamuna Braylen nousi koulubussiinsa normaalisti. Yhdysvaltalaispojan matka kouluun ei kuitenkaan päättynyt tavanomaisesti, kertoo The Detroit News.

Michiganissa asuva Braylen nousi bussiin oltuaan yökylässä isänsä luona. Äiti Tiera Hutson kuitenkin havaitsi aamulla, että lapsen reppu olikin unohtunut hänen kotiinsa.

Tiera lähti Childs Elementary -koululle viemään reppua, mutta sai tietää, ettei Braylon olekaan tunnilla. Tietojen mukaan lapsen koulubussi oli kuitenkin saapunut perille aamulla.

Oli nukahtanut bussiin ja joutunut varikolle

7-vuotias Braylen oli ilmeisesti nukahtanut bussiin ja unohtunut sinne. Lapsi oli odottanut kuskia autossa lähes kaksi tuntia.

Alueen koulubussikuskien tulee tarkastaa bussi ennen sen ajamista varikolle. Äidin mukaan Braylenin bussin kuski oli nostanut tyhjää autoa merkitsevän kyltin esiin, vaikka auto ei ollut tyhjä. Tätä tietoa ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu, kertoo MLive.

"Olen hyvin järkyttynyt"

Braylen ei vahingoittunut tapauksessa; hän oli kehitellyt itselleen bussissa tekemistä ja voi hyvin. Bussi oli parkissa aidatun alueen sisäpuolella, kertoo Wxyz.

Tiera uskoo, ettei bussikuski tarkastanut autoaan ennen poistumistaan.

– Olen hyvin järkyttynyt siitä, että näin tapahtui. Mitä tahansa olisi voinut sattua, äiti kommentoi.

Koulu tutkii tapausta. On mahdollista, ettei koulun antamia ohjeistuksia aiheesta noudatettu, ja rangaistuksiakin saattaa olla luvassa. Koulu on myös pahoitellut tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja