Äiti joutui pudottamaan vauvan palavasta talosta – sivustaseuraajalta täydellinen koppi: ”Luota minuun, saan hänet kiinni"

Sivustaseuraaja pelasti palavasta talosta tiputetun vauvan 0:39

Sivustakatsoja pelasti 1-vuotiaan lapsen palavasta talosta. Mies käski äitiä pudottamaan lapsen kolmannen kerroksen ikkunasta.

Dallasilainen Byron Campbell pelasti vauvan palavasta talosta, kun hän suostutteli lapsen äidin pudottamaan lapsen syliinsä kolmannen kerroksen ikkunasta. Byron sai 1-vuotiaan kiinni.

– En halunnut tyttäreni kuolevan, Shuntara Thomas kertoo KXAS-sivustolle.

– Hän sanoi, ”luota minuun, saan hänet kiinni”. Niinpä en ajatellut vaan pudotin hänet, Shuntara kertoo.

Ensimmäisten joukossa paikalle

Byron oli yksi ensimmäisistä, jotka saapuivat tulipalopaikalle. Hän kertoi Dallas News -sivustolle keskiviikkona, että oli nähnyt autostaan, miten asuinrakennuksesta kohosi savua. Hän kurvasi paikalle, meni sisään, koputti asuntojen oviin ja käski ihmisten lähteä pihalle.

Myöhemmin hän liittyi pihalla muiden auttajien seuraan. Ihmiset auttoivat talossa olevia hyppäämään ikkunoista patjan päälle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräässä kolmannen kerroksen ikkunassa Byron näki Shuntaran. Nainen huusi, että hänellä oli lapsi.

Byron kertoo, että nainen pyysi häntä ottamaan lapsen kiinni.

– Niinpä käskin hänen pudottaa lapsen, Byron kertoo. – Lapsi itki.

Tuolla hetkellä Byron oli täynnä adrenaliinia ja toivoi vain, että tosiaan saisi pienokaisen kiinni. Hän onnistui, ojensi vauvan eräälle paikalla olleelle naiselle ja palasi muiden luo auttamaan ikkunoista hyppääviä ihmisiä.

Kukaan ei loukkaantunut, talo tosin tuhoutui

Palomiesten mukaan kuusi pelastui palavasta talosta nimenomaan ikkunoiden kautta. Kukaan ei loukkaantunut. Dallasin palolaitoksen mukaan palon syytä ei luultavasti koskaan saada selville.

KXAS-sivuston mukaan tulipalo tuhosi 24 asuntoa, joissa asui yhteensä 40 ihmistä. Rakennus purettiin.

Uutissivusto KDFW tavoitti myös Shuntaran kommentoimaan tapausta. Hän päivittelee sitä, että joutui pudottamaan lapsen täysin tuntemattoman ihmisen huomaan, mutta kiittää miestä uroteosta.

– Lapseni ei olisi pelastunut ilman häntä, Shuntara kertoo.

Tulipalo oli Shuntaralle myös opettavainen kokemus. Hän oppi nyt arvostamaan enemmän niitä asioita, joita hänellä on elämässään.

Lue myös:

    Uusimmat