Mainos

Äiti jakoi nerokkaan vinkkinsä: Näin saat vauvan ottamaan lääkkeen helposti

Tuhannet vanhemmat ovat kiitelleet erästä äitiä nerokkaasta vinkistä, joka helpottaa sairaan lapsen hoitoa huomattavasti.

Ensinäkemältä äiti Helena Leen jakama kuva näyttää esittävän lasta juomassa, mutta kuvaan kätkeytyy nerokas, vanhempien elämää todella paljon helpottava vinkki.

Todella suosituksi nousseessa päivityksessään äiti kertoo tietävänsä, kuinka haastavaa lääkkeen antaminen pienelle vauvalle voi oikein olla. Viimeisen 24 tunnin aikana äiti oli tehnyt kaikkensa, jotta saisi lapsen nielemään lääkkeen, mutta joka kerta lapsi oli joko sylkenyt sen pois tai kieltäytynyt siitä kokonaan.

Sitten epätoivoinen äiti muisti nähneensä kikan, joka osoittautui erittäin toimivaksi keinoksi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuttipullon tuttiosaan asetetun pillin avulla pisaraakaan lääkettä ei mennyt hukkaan eikä yhtään kyyneltä vuodatettu. Vinkki toimi siis paremmin kuin hyvin! 

Äiti jakoi vinkin myös Facebookissa, jossa se on kerännyt lyhyessä ajassa jo satoja tuhansia reaktioita ja kymmeniä tuhanisa kommentteja, joissa tätä äidin jakamaa vinkkiä ylistetään vuolaasti. Moni kommentoija ihmettelee, miten ei ole itse tajunnut tätä aiemmin. 

Lähde: Mamamia 

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.