Äiti ja tytär valmistuivat yhtä aikaa lääkäreiksi Yhdysvalloissa: "En usko, että ilman häntä olisin selvinnyt näin pitkälle"

Äiti sai yllätyksen poikansa valmistujaistilaisuudessa 0:49
Tämä äiti puolestaan jätti omat valmistujaisensa väliin poikansa takia. Naiselle oli kuitenkin varattu koskettava yllätys!

Sekä äiti että tytär valmistuivat lääkäreiksi samaan aikaan. 

Amerikkalaisperheeseen ilmestyi kaksi lääkäriä yhtä aikaa. Cynthia Kudji ja hänen tyttärensä Jasmine valmistuivat lääkäreiksi opiskeltuaan yhtä aikaa lääketieteellisessä, kertoo Fox 10.

Toteutti vuosikymmenten unelman

Ghanasta Yhdysvaltoihin muuttanut Cynthia ehti haaveilla lääkärin urasta pitkään, mutta hän tuli raskaaksi 23-vuotiaana ja joutui panemaan unelmansa tauolle.

Cynthia kertoo vanhempiensa pelänneen, että raskauden vuoksi hän ei voisi jatkaa valitsemallaan tiellä.

– Se (raskaus) oli suuri pettymys, koska minun oli tarkoitus jatkaa suoraan lääketieteelliseen, Cynthia kertoi ghanalaisen Breakfast Daily -ohjelman etähaastattelussa.

"En usko, että ilman häntä olisin selvinnyt näin pitkälle"

Cynthia kuitenkin kouluttautui hoitajaksi, ja päätti 43-vuotiaana alkaa tavoitella unelmaansa lääkärin urasta. Jasmine opiskeli samaa alaa toisessa oppilaitoksessa.

– Aluksi se oli vaikeaa, koska äitini ja minä olemme aina olleet todella läheisiä, ja meidän piti tottua etäisyyteen, opetella soittamaan videopuheluita, Jasmine kuvailee.

Kaksikko soitteli toisilleen joka päivä.

– Äiti ei koskaan ole painostanut minua. Kunhan teen parhaani, se riittää hänelle. Hän antoi tukea, jota tarvitsin, koska hän ymmärsi, mitä käyn läpi, Jasmine kertoi Breakfast Daily -ohjelmassa.

Hän kertoo ihailevansa äitiään.

– En usko, että ilman häntä olisin selvinnyt näin pitkälle, Jasmine kuvailee.

Jasmine sai tutkintotodistuksen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jatka taistelua ja kamppailua"

Muille lääkärin urasta haaveileville Cynthia haluaisi kertoa, ettei yksinhuoltajuus ole maailmanloppu, vaikka hän joutuikin ennen lääkäriksi pääsemistään odottamaan pitkään ja myös elämään tiukalla budjetilla. Nainen sai valtion tukia ja esimerkiksi osti kaikki vaatteet käytettyinä.

– Äitini sanoi aina, ettet koskaan ole epäonnistunut, ennen kuin lakkaat yrittämästä, Cynthia kuvailee.

– Jatka taistelua ja kamppailua. Pystyt siihen. Älä murru negatiivisuuden alla. Negatiivisuutta tulee aina olemaan, mitä sitten teitkin.

Äiti liikuttui tutkintouutisista

Valmistumisen jälkeen Cynthia soitti äidilleen kertoakseen upeat uutiset.

– Hän oli kyynelissä, hän oli hyvin ilahtunut. Koko perheemme on soitellut. Se on ollut uskomatonta, Cynthia kiittelee.

Äiti ja tytär saivat yllättyä uudestaan, kun kävi ilmi, että heidät on valittu erikoistumisjaksolle saman sairaalan eri osastoihin. Nyt kaksikko asuukin jälleen samassa osavaltiossa, lähellä toisiaan!

Cynthia ja Jasmine. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat