Äiti ei saanut kiroilevaa lastaan kuriin – heitettiin pihalle kaupasta: "Älkää tulko takaisin"

0:34

Videolla kaupan työntekijä käskee äitiä poistumaan kaupasta, koska hän ei hallitse lastaan.

Yllä olevalla videolla eräs äiti puolestaan tekee kaikkensa saadakseen lapsensa kidnappaajan käsistä.

Video äidistä, joka heitettiin ulos kaupasta lapsensa toiminnan vuoksi, kerää huomiota netissä. Muun muassa Martial Attitson Facebookissa jakamalla videolla kaupan työntekijä käskee äitiä poistumaan kaupasta, koska hän ei hallitse lastaan. Mies myös toteaa, että kaksikkoa on kielletty tulemasta kauppaan jo aiemmin. 

"Älkää tulko takaisin"

Videon poika on ilmeisesti käyttäytynyt huonosti kaupassa ja heitellyt tavaroita. Äiti ei pyydä anteeksi tai ymmärrä, miksi heidät heitetään ulos. 

– Jos lyön lastani, arvaa, mitä tapahtuu? Joudun vankilaan, äiti toteaa.

Lapsi huutaa miehelle "turpa kiinni" kirosanojen saattelemana. Mies ei kuitenkaan pyörrä päätöstään heittää kaksikko ulos.

– Älkää tulko takaisin, työntekijä sanoo.

Jos video ei näy, katso se täällä.

"Tämä äiti ei vain välittänyt"

Video on herättänyt katsojissa närää, ja harva kokee myötätuntoa äitiä, lasta tai heidän tilannettaan kohtaan.

– Monet vanhemmat muistuttavat lastaan ennen kauppaan menoa, että nämä käyttäytyisivät erityisen hyvin. Tämä äiti ei vain välittänyt. Pojan paita oli sidottu äidin laukkuun, joten hän ilmiselvästi tiesi, että pojalla on ongelmia käytöksessään, Tell Me Now -sivusto tylyttää.

Myös Wayne Dupree Show jakoi artikkelin videosta Facebook-sivullaan, ja siellä moni kommentoija uskoi pikkupojan "päätyvän vankilaan".

Syy lapsen toiminnassa on kommentoijien mukaan äidissä, ja suuri osa kommentoijista tuntuu uskovan, että piiskaaminen ratkaisisi ongelmat.

– Tämä lapsi on katastrofi. Häpeä, äiti, kommentoija Rebecca toteaa.

"Ainoa ratkaisu, jonka hän keksii, on lapsen lyöminen"

Osa kommentoijista kuitenkin suree sitä, ettei lapsella ole "mitään mahdollisuuksia", koska hänen äitinsä ei osaa kasvattaa häntä.

– Hän todella on noin pihalla. Kuunnelkaa, mitä hän sanoo tapahtuneen puolivälissä. Ainoa ratkaisu, jonka hän keksii, on lapsen lyöminen, nimimerkki John_T_Conover ihmettelee Reddit-sivustolla.

Lapsen ruumiillinen kuritus kiellettiin Suomessa lailla 1980-luvun alkupuolella. Lastensuojelun keskusliiton selvityksen mukaan yli 80 prosenttia suomalaisista tuomitsee lasten ruumiillisen kurituksen. Silti joka kolmas hyväksyy luunapit ja tukistamisen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja