Äiti aikoi jättää omat valmistujaisensa väliin poikansa takia – rehtorit järjestivät upean yllätyksen

Äiti sai yllätyksen poikansa valmistujaistilaisuudessa 0:49
Äidin ja pojan ihana yhteinen hetki tallentui videolle.

Samaan aikaan eri yliopistoista valmistuneet äiti ja poika pääsivätkin juhlimaan koulun päättäjäisiä yhdessä. Liikuttavasta yllätyksestä kertoo muun muassa uutissivusto CNN.

Valmistuminen on monelle ikimuistoinen kokemus. Vieläkin erityisempi siitä tuli yhdysvaltaiselle Sharonda Wilsonille ja hänen pojalleen Stephanille, jotka valmistuivat samaan aikaan – tosin eri yliopistoista.

Michiganissa Ferrisin osavaltionyliopistossa opiskellut Sharonda oli alun perin päättänyt jättää väliin omat valmistujaisensa, jotta hän pääsisi katsomaan Stephanin promootiotilaisuutta Central Michigan University -korkeakoulussa 4. toukokuuta. Hän yllättyi kuitenkin täysin, kun rehtori onnitteli myös häntä valmistumisesta.

Liikuttava kohtaus tallentui videolle. Videolla näkyy, miten äiti painaa lakin poikansa päähän ja halaa tätä. Sitten rehtori julistaa myös Sharondan valmistuneeksi. Rehtorin puheen aikana kuuluu, miten yleisö hurraa villisti.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Central Michigan -yliopiston Twitter-tilillä julkaistulle videolle on kertynyt jo yli 802 000 katsomiskertaa. Lisäksi esimerkiksi CNN-uutissivusto on kirjoittanut tapahtuneesta.

Rehtorit järjestivät asian

Kaiken takana oli Stephanin opinahjon rehtori Bob Davies. Valmistujaispäivän aamuna hän kuuli eräältä Stephanin koulutoverilta, että Sharonda oli aikeissa jättää väliin omat valmistujaisensa poikansa takia.

Davies otti pikaisesti yhteyttä Ferrisin yliopiston rehtoriin David Eisleriin. Sovittiin, että Michiganin rehtori myöntäisi äidille tutkinnon.

Sharondalla ei ollut tästä kaikesta aavistustakaan etukäteen. Suuri yllätys valkeni hänelle vasta valmistujaishumun keskellä, kun he kävelivät yhdessä lavalle.

– Kerroin ystävälleni, että äitini aikoi jättää väliin valmistujaistilaisuutensa, jotta hän voisi olla luonani. Ystäväni sai herra Daviesin järjestämään tämän hetken, Stephan kertoi Free Press -sivustolle.

Hetki merkitsi paljon

Stephan kertoo, että äiti on ollut hänen tukenaan hänen opintojensa aikana. Poika opiskeli musiikkia ja äiti liiketaloutta.

– Oli niin hienoa saada jakaa valmistujaistilaisuus hänen kanssaan. Olen odottanut valmistumista kauan, mutta tämä oli vieläkin upeampaa kuin olin osannut kuvitella, Stephan kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat