Kukaan ei tullut synttäreille – poliisi yllätti 9-vuotiaan pojan iloisesti

0:49
Kristen vei autistisen poikansa syntymäpäivien kunniaksi skeittipuistoon. Siellä teini-ikäiset ottivat lapsen mukaan harrastukseensa

Poliisilaitos muisti 9-vuotiasta kiusaamisen uhria, jonka syntymäpäiville ei tullut vieraita. Virkavalta lupasi tulla juhliin myös seuraavana vuonna.

Kun 9-vuotissyntymäpäivästä uhkasi tulla ankea, michiganilainen poliisilaitos tuli apuun. Yhdysvaltalaiskaupungin poliisi muisti 9-vuotiasta Thomas Danielia, jonka syntymäpäiväjuhliin ei tullut yhtään vierasta, kertoo Yahoo.

Poika tunnusti poliisille huolensa

Konstaapeli Austin Lynema tapasi Thomas Danielin eräänä aamuna, kun lapsi oli matkalla koulubussiin, mutta myöhästyi. Thomas kertoi poliisille, ettei hänen äidillään ole autoa; Austin tarjoutui ajamaan lapsen kouluun, ja äiti antoi luvan.

Matkalla selvisi, että kyseinen päivä on Thomasin syntymäpäivä.

– Thomas kutsui minut synttärijuhliinsa koulun jälkeen, mutta kertoi minulle myös, että häntä kiusataan koulussa ja että hän pelkää, ettei kukaan hänen luokaltaan tule paikalle, Austin kuvailee.

Poliisi järjesti uudet juhlat

Austin päätti mennä paikalle Thomasin juhliin. Valitettavasti hän havaitsi lapsen pelkojen käyneen toteen: paikalla oli vain Thomasin perhe. Muita vieraita ei ollut. Perheellä ei ollut myöskään kakkua.

Austin päätti auttaa. Hän järjesti seuraavana päivänä Thomasille uudet juhlat, joissa oli mukana muitakin poliiseja. Virkavalta hanki Thomasille kakun ja lahjoja.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tämä on paras syntymäpäivä koskaan, Thomas kehui poliisiaseman mukaan.

Virkavalta haluaa kutsun myös seuraaviin juhliin

Poliisi lupaa tulla juhliin myös seuraavana vuonna.

– Yhdenkään lapsen ei pidä joutua kiusatuksi, eikä yhdenkään lapsen pidä joutua huolehtimaan sitä, ettei kukaan tule hänen juhliinsa. Thomas Daniel, lähetä ensi vuonna kutsu meille vähän aiemmin. Emme halua, että juhlat menevät meiltä ohi! Poliisilaitos kirjoitti Facebookissa.

Lähteet: Yahoo.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja